Bir bölüm bile göremeden gönderdiler! Yalı Çapkını'nda asapları bozacak başrol ayrılığı!

Yalı Çapkını dizisi heyecanla beklenen yeni sezonuna başlarken, seyircileri şok eden bir gelişme yaşandı. Dizinin izleyicileri ise büyük bir sürprizle karşılaştı. Yeni sezonda projeye veda edecek isimler sırayla açıklanmaya başlandı ve bu ayrılıklar izleyiciler arasında büyük bir merak uyandırdı. Yalı Çapkını dizisinin karakterleri ve hikayesi izleyicilerin gönlünde taht kurmuşken ayrılıkların nasıl gelişeceği ve boşalan karakterlerin yerine kimlerin geleceği merak konusu haline geldi.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :05 Ekim 2023 , 10:28 Güncelleme Tarihi :05 Ekim 2023 , 10:28
Bir bölüm bile göremeden gönderdiler! Yalı Çapkını’nda asapları bozacak başrol ayrılığı!

İÇİNDEKİLER

Star TV'de cuma günleri merakla takip edilen Yalı Çapkını dizisi yeni sezonda sürpriz ayrılıklarla gündeme geldi. Dilden dile dolaşan son bilgilere göre, Yalı Çapkını dizisi ekibinde şu ana kadar 5 ayrılık yaşandı. Bu ayrılıkların yeni sezonunun nasıl şekilleneceği ve dizinin hikayesine nasıl yansıyacağı merak konusu oldu. Yalı Çapkını dizisinin sadık izleyicileri diziye veda eden isimlerin kim olduğunu ve karakterlerinin diziden nasıl ayrılacağını merakla bekliyor.

Son olarak Kazım karakterini canlandıran Diren Polatoğulları'nın diziden ayrılacağı iddia edildi. Ancak henüz bir açıklama gelmedi.

DİZİYE VEDA EDEN İSİMLER

Buçe Buse Kahraman
Baran Bölükbaşı
Ediz Akşehir
Toprak Sağlam

Buçe Buse Kahraman: Diziye "Pelin" karakteriyle katılan Buçe Buse Kahraman, Fuat Korhan'ın ardından diziden ayrılan isimlerden biri oldu. Pelin karakteriyle izleyicilerin ilgisini çeken Kahraman, yeni sezonda Yalı Çapkını'ndan ayrıldı.

Baran Bölükbaşı: Tarık karakterini başarıyla canlandıran Baran Bölükbaşı da diziden ayrılan oyunculardan biri oldu. Tarık'ın karakteri için son sahnelerini oynayan Bölükbaşı, yeni sezonda dizide yer almadı.

Ediz Akşehir: Saffet karakterine hayat veren Ediz Akşehir, yeni sezonda dizinin kadrosunda yer almayacak isimlerden biri olarak açıklandı. Seyircilerin hafızalarına kazınan Saffet karakteriyle vedalaşan Akşehir, yeni projelerine odaklanacak.

Toprak Sağlam: Zerrin karakteriyle adından söz ettiren Toprak Sağlam, dizinin yeni sezonunda olmayacağını açıkladı. Zerrin'in hikayesine nokta koyan Sağlam, izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

AYRILDIĞINI AÇIKLADI

Ünlü oyuncu Toprak Sağlam, Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı 'Zerrin' karakteriyle tanınmış ve izleyicilerin sevgilisi haline gelmişti. Ancak Toprak Sağlam, gelecek sezon dizide yer almayacağını açıkladı.

Yalı Çapkını dizisinin izleyicileri etkileyen karakterlerinden biri olan Toprak Sağlam, "Senaryo gereği yeni sezonda olmayacağım. Çok güzel bir yolculuktu. Yeni projelerle seyirci karşısına çıkacağım" şeklinde açıklama yaptı.