110 kilodan 60'ını verdi! 49'luk Yeşim Ceren Bozoğlu'nun şırıl şırıl kilo eriten diyeti

Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, 2017 yılında verdiği etkileyici kilolarıyla hala gündemde! Geçirdiği ameliyat ve disiplinli bir diyet sayesinde 110 kilodan tam 60 kilo vererek tığ gibi bir görünüme kavuştu. Bu dikkat çekici başarısıyla adından sıkça söz ettiren Bozoğlu, hayranlarını ve sevenlerini adeta büyüledi. İşte Yeşim Ceren Bozoğlu'nun zayıflama sırları...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :22 Mart 2024 , 17:59 Güncelleme Tarihi :22 Mart 2024 , 18:15
110 kilodan 60’ını verdi! 49’luk Yeşim Ceren Bozoğlu’nun şırıl şırıl kilo eriten diyeti

İÇİNDEKİLER

Yıllar içinde yaşadığı bu önemli değişimle ilgili detayları paylaşan ünlü oyuncunun kilo verme sırlarını sizler içi araştırdık. İşte Yeşim Ceren Bozoğlu'nun zayıflama sırları...

YEŞİL İKSİR İLE CAYIR CAYIR YAĞ YAKTI

Yeşim Ceren Bozoğlu yıllar önce verdiği röportajda kilo verme sürecinde biraz ameliyat biraz da diyet yaparak başarılı olduğunu ifade etti.

Bozoğlu, özellikle sebze ağırlıklı bir diyet programı izlediğini ve öğünlerden sonra özel bir çay içtiğini açıkladı. Ayrıca, sabahları tükettiği yeşil iksir karışımının tok tutucu özelliklere sahip olduğunu belirtti.

YAĞ YAKAN YEŞİL İKSİR TARİFİ

Malzemeler:

  • 15 dal maydanoz
  • Yarım limon suyu (1 yemek kaşığı kadar)
  • 1 su bardağı su

Tarif:

  1. Maydanozları iyice yıkayın ve saplarını kesin.
  2. Bir blender veya mikser yardımıyla maydanozları su ile birlikte püre haline getirin.
  3. Limonun suyunu sıkın ve maydanoz püresine ekleyin.
  4. Tüm malzemeleri bir kez daha blender veya mikser ile karıştırın, homojen bir kıvam elde edene kadar karıştırın.
  5. Hazırladığınız yeşil iksiri bir bardağa dökün ve taze tüketin.

ZAYIFLAMAYA YARDIMCI ÖZEL ÇAY

1 elma
1 litre su
2 kabuk tarçın
1 fincan demlenmiş yeşil çay
Yarım avuç maydanoz
1 ya da yarım limon suyu
Az miktarda taze zencefil

HAZIRLANIŞI

Elmayı doğrayın ve bir tencereye alın.
Üzerine suyu ekleyin.
Kabuk tarçınları, maydanozu, limon suyunu ve taze zencefili tencereye ekleyin.
Karışımı ocağa alın ve yaklaşık 10-15 dakika kaynatın.
Kaynama işlemi tamamlandıktan sonra, ocağı kapatın ve çayın birkaç dakika demlenmesine izin verin.
Demlenen çayı süzün ve bir fincan demlenmiş yeşil çayın üzerine ekleyin.
Zayıflama çayınızı günde 1-2 fincan olacak şekilde tüketin.

Unutmayın ki, zayıflama çayları tek başına mucizevi sonuçlar vermez. Sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz ile desteklenmelidir. Ayrıca, herhangi bir sağlık sorununuz varsa veya sürekli bir diyet programına başlamadan önce bir sağlık uzmanına danışmanız önemlidir.