Gönül Dağı'ndan giden gidene! İlk bölümden beri dizideydi ayrıldı

Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan Gönül Dağı dizisindeki Gedelli Köyü geçen hafta da duygusal olaylara sahne oldu. TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın 142. bölümünde, Zahide ve Elif'in hikayeleri nihayet netlik kazandı. Köyün sevilen simalarından Zahide'nin cenaze töreniyle başlayan bölüm izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :14 Haziran 2024 , 10:06 Güncelleme Tarihi :14 Haziran 2024 , 10:06
Gönül Dağı’ndan giden gidene! İlk bölümden beri dizideydi ayrıldı

İÇİNDEKİLER

Zahide'nin uzun süredir beklenen yurtdışı planları sonrasında köye geri dönüşü ve dramatik kararlar dizisi izleyicilerin merakını daha da artırdı. Zahide'nin vefatı ve oğlu Erkan ile yeni bir hayata başlaması bölümün en dokunaklı anlarından biriydi. Öte yandan Elif'in hastanede verdiği yaşam mücadelesi, hastane koridorlarında yaşanan çaresiz bekleyişle birlikte diziye derin bir gerilim kattı.

ELİF VE BEBEĞİ İÇİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Elif'in erken doğumu köydeki hayatı bir kez daha hareketlendirdi.

Yeni doğan bebeği ve Elif'in sağlık durumu bölüm boyunca en çok merak edilen konuların başında geldi.

Gönül Dağı’ndan giden gidene! İlk bölümden beri dizideydi ayrıldı

Hastane koridorlarında yaşanan bekleyiş dizinin bu haftaki en çarpıcı sahnelerinden biri olarak tarihe geçti.

Bir yandan hüzün sürerken diğer yandan köyde sevinçli anlar da yaşandı. Erkan ve Filiz'in isteme merasimi, köyde büyük bir coşkuyla karşılandı. Bu mutlu olay, köydeki tüm dikkatleri üzerine çekti ve sevinçle kutlandı.

GEDELLİ KÖYÜ'NDE KARNE HEYECANI

Dizi köydeki çocukların eğitim hayatına da değindi. Amca oğulları ve kızlar ilk sınıfı bitiren çocukların karnelerini görmek için sabırsızlanırken, Gülsüm öğretmenin velilere verdiği ders, unutulmaz anlar yarattı.