Kızılcık Şerbeti'ne yeni başrol müjdesi; Nursema'ya Kızıl Goncalar'dan yeni partner geldi! 4 oyuncu...

"Kızılcık Şerbeti" dizisi, son dönemde ayrılan oyuncuların ardından şimdi de kadroya katılan yeni isimlerle gündemde. Dört oyuncunun ayrıldığı dizide, yeni sezonda beş yeni oyuncunun ekrana geleceği konuşuluyor. Dizinin yeni sezondaki ilk transferi ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu oldu. 2. isim ise Kızıl Goncalar dizisinden transfer oldu. İşte diziyle ilgili merak edilen son gelişmeler haberimizde...

Giriş Tarihi 18 Haziran 2024, 14:46 Güncelleme 18 Haziran 2024, 14:46
Kızılcık Şerbeti’ne yeni başrol müjdesi; Nursema’ya Kızıl Goncalar’dan yeni partner geldi! 4 oyuncu...

İÇİNDEKİLER

"Aşk-ı Memnu"yu aratmayan sezon finaliyle dikkat çeken "Kızılcık Şerbeti", günlerdir konuşuluyor. Diziden dört oyuncu ayrılırken, beş yeni oyuncu kadroya katılıyor. Dizinin ilk yeni transferi Şebnem Bozoklu olmuştu. Meri lakaplı Meryem karakteri belli olurken, bir genç isimle de bayram öncesi anlaşma sağlandı.

Batuhan Yüzgüleç "Kızılcık Şerbeti" Kadrosunda

"Kızıl Goncalar" dizisinde Affan rolüyle ekranlara gelen Batuhan Yüzgüleç, "Kızılcık Şerbeti"ne transfer oldu. Yüzgüleç, dizide "Firaz" karakterini canlandıracak ve Nursema (Ceren Karakoç) ile partner olacak.

Settar Tanrıöğen Yeni Sezonda Geri Dönecek Mi?

Sezon finalinde sürpriz ayrılıklar yaşanırken, hayranlarını şaşırtan bir başka gelişme daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen'in yeni sezonda Abdullah Ünal karakteri ile yeniden seyircinin karşısında olacağı iddia edildi. Daha önce Tanrıöğen'in yerine Ahmet Mümtaz Taylan bu karaktere hayat veriyordu.

Ancak iddialar hakkında yapım ekibinden açıklama gelmedi.

Yeni Sezon Eylül Ayında Başlıyor

"Kızılcık Şerbeti"nin yeni sezonunda büyük sürprizler izleyiciyi bekliyor. Dizinin yeni sezonu, eylül ayının üçüncü haftasında izleyiciyle buluşacak.

Şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmasa da, dizinin hayranlarının merakı giderek artıyor.

Diziye 5 Yeni Oyuncu Katılıyor

"Kızılcık Şerbeti"nde önemli değişiklikler yaşanıyor. Sezon finaliyle birlikte Serkan Tınmaz, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı ve Selin Türkmen projeden ayrıldı. Yeni sezonda ise diziye beş yeni oyuncunun katılacağı açıklandı.

Sezon Finali ve Ayrılan Oyuncular

Serkan Tınmaz

Müjde Uzman

Yiğit Kirazcı

Selin Türkmen

Sezon finalinde Giray karakterinin (Kaan Taşaner) hayatındaki gizemli kadın karakteri merak konusu oldu. Bu karaktere kimin hayat vereceği henüz belli olmasa da, görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

Yeni Katılacak Oyuncular

Şebnem Bozoklu: Dizinin yeni sezonunda Meri karakterini canlandıracak ve Kıvılcım'ın (Evrim Alasya) İzmir'den gelen kuzeni olarak diziye katılacak. Şebnem Bozoklu, fenomen dizi için yapımcı Faruk Turgut ile anlaşma sağladı.

Ekibe katılacak diğer dört oyuncunun isimleri henüz açıklanmadı, ancak bu isimlerin "çok bomba" oyuncular olacağı ifade ediliyor.