Diziden ayrıldı yeni projeye imza attı! Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezon öncesi deprem!

Kızılcık Şerbeti, sezon finaliyle izleyicilerine adeta bir veda fırtınası yaşattı. Ekranlara damga vuran olayların yanı sıra, diziye veda eden oyuncular da gündem oldu. Selin Türkmen, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi önemli isimler, artık yeni sezonda Kızılcık Şerbeti kadrosunda yer almayacak. Bu durum, izleyiciler arasında "Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezonda kimler kalacak?" sorusunu gündeme getirdi. İşte detaylar...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :10 Temmuz 2024 , 14:41 Güncelleme Tarihi :11 Temmuz 2024 , 07:08
Diziden ayrıldı yeni projeye imza attı! Kızılcık Şerbeti’nde yeni sezon öncesi deprem!

İÇİNDEKİLER

Sezon finaliyle izleyicileri şaşkına çeviren ve pek çok soruyu yanıtsız bırakan Kızılcık Şerbeti, yeni sezon için heyecanla bekleniyor. Özellikle final bölümünde ortaya çıkan gizemli kadın karakteri, izleyicilerin kafasında büyük bir soru işareti yarattı. Bu gizemli karakterin kim olduğu, dizideki hangi karakterlerle bağlantılı olacağı ve hikayeye nasıl bir etki edeceği merakla bekleniyor.

Kızılcık Şerbeti'nden Yeni Diziye Transfer

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema ile yaşadığı ilişkiyle dikkat çeken Rüzgar karakterini canlandıran Yiğit Kirazcı, yeni sezonda da yeni bir diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kirazcı'nın yeni dizisi Hayat Hırsızı olacak.

Kirazcı, yeni dizide Mehmet Ali adlı bir karakteri canlandıracak. Dizinin kadın başrol oyuncusu Gonca Vuslateri ise Nur karakterine hayat verecek.

Hayat Hırsızı dizisinde Kirazcı ve Vuslateri'nin canlandırdığı karakterler arasında yasak bir aşk yaşanacağı belirtiliyor.

Diziden ayrıldı yeni projeye imza attı! Kızılcık Şerbeti’nde yeni sezon öncesi deprem!

Hayat Hırsızı dizisinin yayın tarihi, konusu ve diğer oyuncuları hakkında henüz detaylı bir açıklama yapılmadı.

Kızılcık Şerbeti Yeni Sezonda Büyük Değişimlerle Geliyor

Popüler dizi Kızılcık Şerbeti, yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken kadroda önemli değişiklikler yaşanıyor. Dizinin yeni sezonunda Nursema karakteriyle etkileşime girecek olan Firaz karakterini Kızıl Goncalar dizisinden tanıdığımız Batuhan Yüzgüleç canlandıracak.

Öte yandan, Selin Türkmen, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı'nın canlandırdığı karakterler sezon finalinde yaşananlarla birlikte diziden ayrıldı.

Daha önce de Settar Tanrıöğen, Kayra Şenocak, Gizem Yanık ve Ömer'in avukatı Oral Özer karakterlerine veda eden dizi, yeni sezonda toplamda 8 oyuncusuna veda etmiş oldu.

Bu ayrılıkların yanı sıra diziye beş yeni oyuncunun dahil olması bekleniyor. Yeni karakterlerin hikayeye nasıl dahil olacağı ve diğer karakterlerle nasıl bir etkileşim içinde bulunacağı merak konusu.

Diziden ayrıldı yeni projeye imza attı! Kızılcık Şerbeti’nde yeni sezon öncesi deprem!

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonu, Eylül ayında izleyiciyle buluşacak.