Kıvılcım'ın yeni sevgilisi geliyor! Kızılcık Şerbeti Ömer'in yerine geçti; 4 ayrılık sonrası...

Kızılcık Şerbeti, fırtınalı bir sezon finalinin ardından yeni sezonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Dizinin hayran kitlesini heyecanlandıran bomba bir transfer haberi geldi. Oyuncu Fırat Çelik, "Kızılcık Şerbeti"nin kadrosuna katıldı. Çelik'in canlandıracağı "Cemal" karakterinin ise, sezon finalinde büyük bir şok yaşayan Kıvılcım'ın hayatında önemli bir yere sahip olacağı iddia ediliyor. İşte detaylar...

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :25 Temmuz 2024 , 11:57 Güncelleme Tarihi :25 Temmuz 2024 , 11:57
Kıvılcım’ın yeni sevgilisi geliyor! Kızılcık Şerbeti Ömer’in yerine geçti; 4 ayrılık sonrası...

İÇİNDEKİLER

"Kızılcık Şerbeti", kaos dolu sezon finalinin ardından yeni sezona bomba bir transferle hazırlanıyor! Birsen Altuntaş'ın haberine göre başarılı oyuncu Fırat Çelik, dizinin kadrosuna katıldı. Çelik, dizide Cemal adında gizemli bir karaktere hayat verecek.

İddialara göre Cemal, Kıvılcım'ın hayatına bomba gibi düşecek.

Sezon finalinde Ömer'in eski eşi Görkem'le olan ilişkisini öğrenen ve büyük bir yıkım yaşayan Kıvılcım, yeni sezonda kendini bambaşka bir girdabın içinde bulacak.

Dizide bir yayınevi sahibi olarak karşımıza çıkacak olan Cemal'in, Ömer'den sonra Kıvılcım'ın yeni aşkı olup olmayacağı ise şimdiden merak konusu.

Ağustos ayının son haftası sete çıkması beklenen "Kızılcık Şerbeti" yeni sezonuyla, yeni karakterleriyle ve yepyeni sürprizleriyle ekranlara gelecek.

Kıvılcım’ın yeni sevgilisi geliyor! Kızılcık Şerbeti Ömer’in yerine geçti; 4 ayrılık sonrası...

Ömer'in Görkem'le olan ilişkisi sonrası yaşanan deprem, yeni sezonda da tüm dengeleri alt üst edecek gibi görünüyor.

Kıvılcım İntikam Peşinde!

İzleyicilerin büyük bir kısmı, Kıvılcım'ın bu ihaneti sineye çekmeyeceğini ve Ömer'den intikam almak için harekete geçeceği görüşünde. Ömer cephesinde ise "Ayrıydık seninle" savunmasının işe yarayıp yaramayacağı merak konusu.

Yeni Karakterler, Yeni Entrikalar!

Kıvılcım'ın Şebnem Bozoklu'nun canlandıracağı kuzeni Meri'nin gelişi ise olayları daha da karıştıracak gibi duruyor. Bazı teorilere göre, Ömer'in Meri'nin gerçek kimliğini bilmeden ona aşık olabileceği ve Kızılcık Şerbeti evreninde aşk ve intikam dolu yeni bir dönemin başlayabileceği konuşuluyor.

Veda Edenler ve Yeni Yüzler!

Dizinin yeni sezonunda Selin Türkmen, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi isimlerin canlandırdığı karakterlere veda ediyoruz. Ancak Kızılcık Şerbeti kadrosuna yeni katılan isimler de heyecan yaratıyor.

Son olarak Kızıl Goncalar dizisiyle büyük beğeni toplayan Batuhan Yüzgüleç, "Firaz" karakteriyle diziye dahil oldu. Firaz'ın Nursema ile arasında nasıl bir etkileşim yaşanacağı şimdiden merak konusu.

Kıvılcım’ın yeni sevgilisi geliyor! Kızılcık Şerbeti Ömer’in yerine geçti; 4 ayrılık sonrası...

Aşk, ihanet ve intikamın iç içe geçeceği yeni bölümde hangi sırların açığa çıkacağı ise merakla bekleniyor!