Görkem'in ölümü sonrası jet karar açıklandı! Kızılcık Şerbeti'ne 3 yeni oyuncu katıldı!

Yaz tatilinin ardından üçüncü sezonun başlaması için geri sayım hızla devam ederken, dizinin geleceğiyle ilgili kulislerdeki konuşmalar artıyor. Edinilen bilgilere göre, yeni sezonun başlamasıyla birlikte, hikaye kaldığı yerden devam edecek ve izleyicilere yeni bir soluk getirecek. Dizinin kadrosuna dahil olacak yeni karakterler, başrollerin yaşamında köklü değişikliklere yol açacak. Ayrıca, ikinci sezonda yaşanan olayların arka planı ve gizli kalmış detayları da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Giriş Tarihi 26 Temmuz 2024, 10:59 Güncelleme Tarihi 26 Temmuz 2024, 10:59
Görkem’in ölümü sonrası jet karar açıklandı! Kızılcık Şerbeti’ne 3 yeni oyuncu katıldı!

İÇİNDEKİLER

Kızılcık Şerbeti'nin heyecanla beklenen üçüncü sezonu, sezon finalinde izleyicileri şoke eden pek çok soruya yanıt getirmeye hazırlanıyor. Özellikle Görkem'in akıbeti, sosyal medyada büyük tartışmalara yol açmıştı. Sezon finalinde iki katlı bir binanın camından düşen Görkem'in ölüp ölmediği merak konusu olmuş, hatta bazı izleyiciler genç oyuncunun diziden ayrıldığını iddia etmişti.

Görkem Yeni Sezonda Yer Alacak mı? Özge Özacar Açıkladı

Görkem karakterine hayat veren Özge Özacar, bir etkinlikte hayranının "Yeni sezonda olacak mısınız?" sorusuna "Tam gaz devam" cevabını vererek, Görkem'in hayranlarını rahatlattı. Bu cevap, Görkem'in üçüncü sezonda da yer alacağını doğruladı.

Nursema'ya Yeni Partner Geliyor

Dizinin bir diğer merak konusu, Nursema karakterinin aşk hayatı. Ceren Karakoç'un canlandırdığı Nursema, iki sezondur hem aile baskısı hem de talihsiz ilişkiler nedeniyle zorlu bir süreçten geçiyor. İkinci sezonda Rüzgar karakteriyle yaşadığı tutkulu aşk, kültürel farklılıklar nedeniyle sona ermişti. Ancak, Nursema'nın yalnız kalmayacağı ve yeni sezonda da aşk hayatıyla gündemde olacağı konuşuluyor.

Yeni Karakter: Batuhan Bozkurt Yüzgüleç

Yapım şirketinin diğer dizisi Kızıl Goncalar'da Affan karakterine hayat veren Batuhan Bozkurt Yüzgüleç'in, Kızılcık Şerbeti kadrosuna katılacağı dedikoduları, uzun süredir magazin gündeminde yer alıyordu.

Yapımcı Faruk Turgut, bu dedikoduları doğruladı ancak Yüzgüleç'in canlandıracağı karakter hakkında detay vermedi. Hayranlar arasında yaygın olan teoriye göre, Yüzgüleç'in karakteri, Nursema'nın hayatına girerek genç kadının gönlünde taht kuracak.

Kızılcık Şerbeti'ne Yeni Katılım: Fırat Çelik "Cemal" Rolünde!

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kızılcık Şerbeti dizisine Şebnem Bozoklu ve Batuhan Yüzgüleç'ten sonra bir yeni isim daha katıldı. Faruk Turgut'un yapımcılığını üstlendiği, Ketche'nin yönetmen koltuğunda oturduğu ve Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleminden çıkan dizinin kadrosuna Fırat Çelik dahil oldu. Ünlü oyuncu, dizide "Cemal" karakterine hayat verecek.

Fırat Çelik'in Canlandıracağı Cemal Karakteri

Hikayeyle ilgili sızan ilk bilgilere göre Cemal, geçen sezon etkileyici bir finalle biten olayların ardından diziye dahil olacak. Kıvılcım, büyük aşkı Ömer'in (Barış Kılıç) eski damadının yeni eşi Görkem'le (Özge Özacar) ilişkisini öğrendiğinde dünyası başına yıkılmıştı.

Cemal karakteri, Kıvılcım'ın bu zor döneminde hayatına girecek ve ona destek olacak.

Cemal'in Yayınevi Sahibi Kimliği

Yine gelen ilk bilgilere göre Cemal, bir yayınevi sahibi olarak karşımıza çıkacak. Karakterin entelektüel ve karizmatik yapısı, dizinin dinamiklerine yeni bir soluk getirecek. Ağustos ayının son haftası sete çıkması planlanan dizide, Cemal karakterinin yanı sıra başka yeni karakterler de izleyiciyle buluşacak.