Başrol apar topar gitmişti, yerine de... Sandık Kokusu'nun yeni sezonuna şimdiden hazır olun

Sandık Kokusu dizisinde Metin Akdülger'in canlandırdığı Atilla karakterine veda edilmesi izleyicileri şaşırttı, ancak yeni sezonla birlikte gelen haberler heyecanı arttırdı. Dizinin başrol kadrosunda bu sezon yine iddialı bir isim olacak. Yeni başrol oyuncusunun kim olduğu merakla beklenirken dizinin yeni sezonuna dair beklentiler de artıyor.

Giriş Tarihi 27 Temmuz 2024, 16:35 Güncelleme Tarihi 27 Temmuz 2024, 16:35
Başrol apar topar gitmişti, yerine de... Sandık Kokusu’nun yeni sezonuna şimdiden hazır olun

İÇİNDEKİLER

Metin Akdülger'in veda ettiği Sandık Kokusu dizisinin yeni sezonuyla ilgili son haber izleyicileri şaşırtacak. Dizinin yeni sezonunda, başrollerini Demet Akbağ, Meriç Aral, Necip Memili ve Özge Özpirinçci gibi ünlü isimlerin paylaştığı yapımda, sürpriz bir oyuncu iddialı bir rolle dahil olacak. Atilla karakterine hayat veren Metin Akdülger'in ayrılığı, dizinin hayranlarını üzse de yerine gelen yeni başrol oyuncusu ile heyecan yeniden doruklara çıktı.

YENİ BAŞROL BELLİ OLDU

Dizinin sevilen karakteri Atilla'yı canlandıran Metin Akdülger'in ardından, yeni sezonda başrolü ünlü oyuncu Engin Öztürk devralacak.

Öztürk, "Bora" adında gizemli ve etkileyici bir karakterle izleyicilerin karşısına çıkacak.

DAHA ÖNCE AYNI PROJEDE YER ALMIŞLARDI

Engin Öztürk daha önce Biz Böyleyiz filminde Özge Özpirinçci ile beraber rol almıştı.

İkili şimdi de Sandık Kokusu'nda tekrar bir araya geliyor.

Öztürk'ün canlandıracağı Bora karakteri, sezon finalinde herkesin merakla sorduğu "Kim bu Bora?" sorusunun cevabını verecek.

Yeni sezonda, Engin Öztürk'ün dahil olmasıyla dizinin dinamikleri değişecek ve yeni bölümler daha da heyecanlı bir hal alacak.

YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Sandık Kokusu'nun yeni sezon başlangıç tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı ancak yapımcılar sezonun çok yakında başlayacağının sinyallerini verdi.