19 yıl sonra ayrılığı resmen duyurdu! Arka Sokaklar'da taş çatlacak veda!

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar, 19. sezonunda da izleyicilerini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Ancak, kulislerde dolaşan ayrılık dedikoduları gerçek oldu. Sevilen karakterlerden biri bu sezon diziye veda ediyor, izleyicileri büyük bir sürpriz bekliyor.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :12 Ağustos 2024 , 09:18 Güncelleme Tarihi :12 Ağustos 2024 , 09:18
19 yıl sonra ayrılığı resmen duyurdu! Arka Sokaklar’da taş çatlacak veda!

İÇİNDEKİLER

Arka Sokaklar, 19 sezondur izleyicinin gönlünde taht kuran kadrosuna bu sezon ünlü bir kadın oyuncuyu dahil ediyor. Yapımcılar, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak için hazırlıklarını hızla sürdürürken, dizide uzun süredir yer alan bir karaktere de veda etmeye hazırlanıyor.

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar, 19. sezonuyla izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Uzun soluklu yapımlarda sıklıkla karşılaşıldığı gibi, Arka Sokaklar da yeni sezonda önemli değişikliklere sahne oluyor.

YENİ TRANSFER

18 yıllık yönetmeninden başrol oyuncularına kadar birçok değişimin yaşandığı dizide, şimdi de kulisleri hareketlendiren yeni bir transfer haberi gündemde!

19 yıl sonra ayrılığı resmen duyurdu! Arka Sokaklar’da taş çatlacak veda!

İddialara göre Arka Sokaklar'ın yeni sezonunda ekibin başına, 'Candan Ceylanlı' karakteriyle başarılı oyuncu Ebru Cündübeyoğlu geçecek. Cündübeyoğlu, dizinin sevilen karakterlerine yeni sezonda zor anlar yaşatacak, 'korkulan emniyet müdürü' rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Geçtiğimiz sezon finalinde Şevket Çoruh ve Oya Okar'ın kadroya geri dönüşüyle hayranlarını sevindiren dizinin yeni sezonunda Ebru Cündübeyoğlu'nun da katılımıyla heyecan dorukta!

Cündübeyoğlu'nun 'Candan Ceylanlı' karakterinin hikayeye nasıl bir soluk getireceği ise şimdiden merak konusu oldu.

KADRO YAPRAK DÖKÜMÜ GİBİ DAĞILDI

Arka Sokaklar 19. sezon için geri sayıma devam ederken, üzen bir haber daha geldi. Geçtiğimiz sezon sonunda 4 oyuncusuyla yollarını ayıran dizide, bu sefer de 14 yıllık bir isimle vedalaşıldı.

Dizide Arda karakterini canlandıran Tunç Oğuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Arka Sokaklar'a veda ettiğini duyurdu.

14 yıldır bu ailenin bir parçası olmaktan gurur duyduğunu belirten Oğuz, tüm ekibe teşekkür etti ve yeni sezonda başarılar diledi.

Geçtiğimiz sezon Türker İnanoğlu'nun vefatının ardından yapımcı değişikliğine giden dizinin yeni sezonda nasıl bir kadroyla ekranlara döneceği ise merak konusu.

19 yıl sonra ayrılığı resmen duyurdu! Arka Sokaklar’da taş çatlacak veda!

Oğuz'un açıklaması şu şekilde:

"Bana yol yordam gösteren bütün arkadaşlarıma, abilerime, ablalarıma çok teşekkür ederim.

Dile kolay 14 sene geçti. Hüzünlerimiz ve mutluluklarımız hep ortak oldu. Herkesi çok özlemle anacağım. Sizi çok seviyorum. Canım ekip. 19. sezonunuz şans ve mutluluk getirsin."



Arka Sokaklar'dan peş peşe gelen bu ayrılık haberleri, dizinin hayranlarını üzdü.

Yeni sezonda hangi oyuncuların yer alacağı ve hikayenin nasıl devam edeceği merakla bekleniyor.