Wanda Nara'nın gizli ses kaydı ifşa oldu! Eşi Mauro Icardi için söyledikleri şoke etti

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara, gündemi sarsan bir ses kaydıyla tekrar manşetlere çıktı. Ses kaydında, eşi Icardi ile ilgili sarf ettiği sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hayranları ve medya, Nara’nın ifadelerini şaşkınlıkla karşılarken, bu sözlerin ikili arasındaki ilişkiye nasıl yansıyacağı merak ediliyor.

Giriş Tarihi :02 Ekim 2024 , 17:39 Güncelleme Tarihi :02 Ekim 2024 , 17:39
Wanda Nara’nın gizli ses kaydı ifşa oldu! Eşi Mauro Icardi için söyledikleri şoke etti

İÇİNDEKİLER

Wanda Nara ve Mauro Icardi'nin özel yaşamlarına dair yeni bir gelişme, Arjantin basınında büyük yankı uyandırdı . ElTrece isimli internet sitesinde Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'den boşanma aşamasında olduğu iddia edilen Wanda Nara'nın gizli ses kayıtları basına sızdırıldı.

Fotoğraflar: InstagramFotoğraflar: Instagram

🎙️ Ses Kaydı Gündemde

Söz konusu ses kayıtlarında, Wanda Nara'nın "Mauro'dan boşandığım için Arjantin'e geldim. Şu anda boşanmayı organize ediyorum. Artık buna dayanamıyorum" ifadeleri yer aldı.

Nara'nın bu sözleri, çiftin evliliklerindeki problemlerin oldukça ciddi olduğunu gösteriyor.

👩‍⚖️ Avukattan Açıklama Geldi

Öte yandan, çiftin Arjantin'de birlikte görüntülenmesi üzerine Nara'nın avukatı, konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Avukat, "Mauro, Arjantin'e kızlarını görmek için geldi. Aynı evde kaldılar ancak ayrı odalarda bulundular. Birlikte akşam yemeği yemeleri oldukça normal . Boşanmadılar, ancak ilişkilerinde teknik bir uzlaşma söz konusu değil" dedi.