MSB işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Milli Savunma Bakanlığı isim listesi asil yedek sonuçlar! MSB kura çekimi canlı izle (msb.gov.tr)

MSB işçi alımı kura çekimi sonuçları bekleniyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ve toplamda 1829 kişilik açıktan sürekli işçi alımı sürecinde sona gelindi. Başvuruların yoğun bir ilgiyle karşılanması, sürecin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Adaylar, şimdi ise en merakla beklenen an olan kura çekimi sonuçlarını bekliyorlar. Başvuruların sona ermesinin ardından, adayların gözü kulağı Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelecek kura çekimi sonuçlarına çevrildi. Bu kura, şeffaf bir şekilde gerçekleştirilecek ve adayların işe alım sürecindeki şansını belirleyecek.

Giriş Tarihi :16 Mayıs 2024 , 12:25 Güncelleme Tarihi :16 Mayıs 2024 , 12:42
MSB işçi alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Milli Savunma Bakanlığı isim listesi asil yedek sonuçlar! MSB kura çekimi canlı izle msb.gov.tr

İÇİNDEKİLER

MSB işçi alımı kura çekimi sonuçları sayfamızda olacak. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bünyesindeki iş yerlerinde istihdam edilmek üzere alınacak 1820 işçi alımı süreci devam ediyor. Yapılan duyuruda, işçi alımı için belirlenen kura tarihine dair bilgiler paylaşıldı. Kura çekimi sonuçlarına göre işe alınacak adaylar, Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde Türkiye'nin çeşitli yerlerinde görev yapacaklar. İşe alım süreci, adayların mesleki yeterlilikleri ve kura sonuçlarına göre şekillenecek. Adaylar, işe başlama süreçleri hakkında detaylı bilgiyi, sonuçların açıklanmasının ardından alacaklar.

MSB İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılacak sürekli işçi alımı kura çekimi 16 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Kura çekimi Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Eğitim Merkezi (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı No:77/A Yenimahalle/ANKARA) 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 10:00'da noter huzurunda yapılacak.

Kura çekiminin canlı olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. Detaylar geldiğinde haberimize eklenecektir.

BAŞARI PUANI KAÇ?

Sözlü sınavda tüm adaylar 100 (yüz) tam puan üzerinden değerlendirilecek ve 70 (yetmiş) puanın altında puan alan adaylar başarısız sayılacaktır. Adayların atanmaya esas başarı puanı ve başarı sırası bu puan üzerinden tespit edilecektir.

Sözlü sınav sonucunda, sınavda başarılı bulunan (70 ve daha üstü puan alan) yüksek puanlı adaydan başlanmak suretiyle ilgili ilanda belirtilen açık iş gücü miktarınca asil ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir.

MSB KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

MSB işçi alımı kura çekimi, 16 Mayıs 2024 Perşembe günü yapılacak.

Kura sonucunda belirlenen sözlü/uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylara ait isim listesi Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden yayımlanacak.

MSB KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI MESLEK GRUPLARI

MSB 1829 işçi alımı kapsamında Elektronik Teknisyeni, İş Makineleri Operatörü, Tezgah İşçisi, Kaynakçı, İnşaat Ustası, Soğuk Demirci/Çelik Yapılandırmacı, Ciltçi, Matbaa Teknisyeni, Sıhhi Tesisatçı, Tornacı, Marangoz, Ofset Baskı Operatörü, Kaloriferci, Elektrikçi, Otomotiv Boya Ustası, Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi, Terzi, Meydancı gibi birçok meslek grubundan alımlar yapılıyor.