POLİS TAYİNLERİ AÇIKLANDI MI 2024? POLNET polis tayin sonuçları nasıl öğrenilir? Emniyet şark tayin sonuçları ve atama takvimi!

Geçtiğimiz yıl Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen atama ve yer değiştirme süreci, 28.062 polis memurunun görev yerinin değişmesiyle sonuçlanmıştı. Bu yıl ise polis tayinleri atama sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Geçmiş yıllara baktığımızda, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün tayin sonuçlarını genellikle Haziran ayında açıkladığı görülüyor.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2024, 10:14 Güncelleme Tarihi 18 Mayıs 2024, 10:14
POLİS TAYİNLERİ AÇIKLANDI MI 2024? POLNET polis tayin sonuçları nasıl öğrenilir? Emniyet şark tayin sonuçları ve atama takvimi!

İÇİNDEKİLER

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), polis tayinleri konusunda her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir merakla bekleniyor. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında gerçekleştirilen atama ve yer değiştirme işlemleri kapsamında 28.062 polis memurunun görev yeri değişmişti. 2024 yılı için ise polis tayinlerinin ne zaman açıklanacağı, emniyet teşkilatı mensupları ve aileleri tarafından yakından takip ediliyor.

POLİS TAYİNLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Polis tayin sonuçları henüz EGM tarafından açıklanmadı. Geçtiğimiz yıl 9 Haziran'da açıklanan sonuçların bu yıl da haziran başında açıklanması bekleniyor.

2024 polis tayinlerinin de Mayıs - Haziran aylarında yapılması bekleniyor. Açıklama gelince haberimizde yer alacaktır.

EGM TAYİN SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Emniyet şark tayin sonuçları, başvuruda bulunan polislerin cep telefonuna SMS üzerinden gönderilecek.

Ayrıca sonuçlar, POLNET sistemi üzerinden de görüntülenebilecek. Ataması yapılan personel POLNET sisteminden kullanıcı adı ve şifresini girerek atama bilgisine ulaşabilecek.