İŞKUR TYP sonuçları isim listesi! 2024 MEB okullara temizlik personeli alımı sonuç sorgulama ekranı

İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında temizlik görevlisi kadrolarına başvuru yapan adaylar, kura sonuçlarını merakla bekliyor. İl il yayımlanan listeler, başvurularını gerçekleştiren adaylar için erişime açılmaya başladı. Bazı illerde ise başvuru süreci halen devam ediyor. Adaylar, İŞKUR TYP sonuç sorgulama ekranından asil ve yedek listeleri kontrol edebilirler. 2024 yılı MEB okulları için temizlik personeli kadroları kapsamında gerçekleştirilen TYP personel alım sonuçları, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebilecek.

Giriş Tarihi 16 Eylül 2024, 16:32 Güncelleme Tarihi 16 Eylül 2024, 16:32
İŞKUR TYP sonuçları isim listesi! 2024 MEB okullara temizlik personeli alımı sonuç sorgulama ekranı

İÇİNDEKİLER

Kura sonuçlarına erişmek isteyen adaylar, İŞKUR'un "TYP Sonuç Sorgulama" ekranını ziyaret ederek, kendi illerindeki sonuçları görüntüleyebilirler. TYP kapsamında temizlik görevlisi ve güvenlik personeli olarak görevlendirilmek isteyen adayların bekleyişi devam ediyor. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte, asil ve yedek listelere yerleşen adaylar görev yerlerine yönlendirilecek.

İŞKUR TYP Sonuçları Açıklandı mı?

Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında yapılacak personel alımları için başvuru süreci birçok ilde tamamlandı ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından kura çekilişi sonuçları açıklanmaya başlandı. TYP başvurularında, bazı illerde kura sonuçları ve isim listeleri yayımlanırken, diğer illerde ise başvuru süreci devam ediyor. İşte İŞKUR TYP personel alımı sonuçları hakkında detaylar...

TYP Personel Alımı Sonuçları İsim Listesi 2024

MEB okullarına temizlik personeli olarak alınacak TYP personeli başvuru sonuçları, il il ilan edilmeye başlandı. Başvuru sonuçlarına ve kura çekilişine dair isim listelerine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz:

🔴 ADANA TYP SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

🔴 KAYSERİ TYP KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

🔴 HATAY TYP KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Erzurum Palandöken kura sonuçları görüntüsüErzurum Palandöken kura sonuçları görüntüsü

🔴 ERZURUM PALANDÖKEN TYP KURA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Toplum Yararına Program (TYP) Nedir?

Toplum Yararına Programlar (TYP), afet, salgın, acil durum dönemlerinde ve diğer mücbir sebeplerde kamu hizmetlerinin desteklenmesi amacıyla işsizlerin çalışma alışkanlık ve disiplininden uzaklaşmalarını önlemek ve geçici gelir desteği sağlamak için düzenlenen programlardır. Bu programlar, İŞKUR ve kamu kurumları işbirliğiyle gerçekleştirilen aktif iş gücü hizmetleri kapsamındadır.