Türkşeker işçi alımı başvuru ekranı: 1350 personel alımı şartları neler? Branş ve kadrolar!

Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesine 1350 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Türkşeker geçici işçi alımına ilişkin şartları İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayımladı. Peki, Türkşeker işçi alımı başvuruları ne zaman? Türkşeker alım yapılacak kadrolar hangileri? İşte konu hakkında merak edilen bilgiler haberimizde...

Giriş Tarihi 23 Eylül 2024, 11:08 Güncelleme Tarihi 23 Eylül 2024, 11:09
Türkşeker işçi alımı başvuru ekranı: 1350 personel alımı şartları neler? Branş ve kadrolar!

İÇİNDEKİLER

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (Türkşeker), 1350 geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Türkşeker'in resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada personel istihdamına ilişkin detaylar paylaşıldı. İş arayanlar için önemli bir fırsat olarak görülen bu alım sürecinde başvuruların İŞKUR üzerinden yapılacağı belirtildi.

Başvurular İŞKUR Üzerinden Yapılacak

Açıklamaya göre, Türkşeker fabrikalarında çalıştırılmak üzere alınacak 1350 geçici işçi için başvurular 23-27 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Başvuru şartları ve detayları İŞKUR'un resmi internet sitesi olan http://iskur.gov.tr adresinde yayımlanacak. Alımların, 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında gerçekleştirileceği ifade edildi.

Hangi Branşlarda İşçi Alınacak?

Türkşeker'in açıklamasında, alım yapılacak branşlar ve kadro dağılımı da paylaşıldı.

Buna göre en çok alım mekatronik bakım onarım teknisyeni pozisyonunda olacak. Alım yapılacak branşlar ise şöyle sıralandı:

Mekatronik Bakım Onarım Teknisyeni: 723 kişi

Kimya Teknisyeni: 383 kişi

Metal Teknolojisi Teknisyeni: 98 kişi

Elektrik Teknisyeni: 56 kişi

Mekaniker Buhar Kazanları Teknisyeni: 50 kişi

Bilgisayarlı Makine Teknisyeni: 14 kişi

İnşaat Teknisyeni: 2 kişi

İş Makineleri Operatörü: 23 kişi

Tır Şoförü: 1 kişi



Bu branşlar arasındaki en yüksek alım mekatronik ve kimya teknisyenliği pozisyonlarında olacak. Başvurular, adayların branşlarına göre değerlendirilecek ve İŞKUR tarafından duyurulacak şartlara uygun olan adaylar mülakata davet edilecek.