Bağırsak dostu kiraz

Bahar meyveleri hem renkleri hem de tatlarıyla enerji veriyor. Diyetisyen Sevgi Gökçen Erkün Eryılmaz, mevsim meyvelerinin faydalarını sıralıyor:
Yenidünya: Tok tutar. Kalorisi düşüktür. Sakinleştirir.
Erik: Lifli içeriği sayesinde kabızlık sorununu bitirir. Bağışıklığı güçlendirir. Kolesterolle savaşır. Tansiyonu dengeler.
Kayısı: Ciltteki yağı azaltır. Lifli yapısı sayesinde bağırsakları çalıştırır.
Şeftali: Göz sağlığını korur. Gut ve eklem rahatsızlıklarını önler.
Kiraz: Bağırsakların çalışmasını hızlandırır. Enfeksiyonlara iyi gelir.
Karpuz: Ölçülü şekilde tüketmek gerekir. Kan şekerinin hızlı yükselmesine neden olabilir. Bağışıklığı güçlendiren karpuz, bağırsakların çalışmasını düzenler. GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.