İşte Bayramı sağlıklı geçirmenin sırrı

Lezzetli iftar sofraları, yerini bayram lezzetlerine bırakıyor. Batıgöz Sağlık Grubu İç Hastalıkları Uzm. Dr. Ali Kemal Canayak, bayramı sağlıklı geçirmenin sırrını açıklıyor.

Ramazan ayının lezzetli iftar sofraları, yerini bayram lezzetlerine bırakıyor. Batıgöz Sağlık Grubu İç Hastalıkları Uzm. Dr. Ali Kemal Canayak, bayramı sağlıklı geçirmenin sırrını açıklıyor. Güne peynir, zeytin, yumurta, çiğ sebzeler ve tam buğday ekmeğinden oluşan bir kahvaltıyla başlanmasını öneren Uzm. Dr. Ali Kemal Canayak, öğle yemeğinde ise sebze yemeği, bulgur pilavı, yoğurt ve cacık tüketilmesinin doğru olacağını belirtiyor. Bol bol su içilmesi gerektiğini belirterek şöyle devam ediyor: "Şekerli, gazlı, kola ve gazoz gibi içeceklerden ve meyve sularından kaçınılmalıdır. Ayran ve maden suyu tercih edilmelidir. Çay ve kahve gibi kafeinli içecekler fazla tüketilmemelidir." GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.