Mutluluğun acı reçetesi

Beslenme ve Diyet Uzmanı Pınar Kurt, mevsim değişikliklerinde yaşanan depresyona dikkat çekiyor. Mutluluk veren besinleri açıklıyor. "Sivri yeşilbiber, kırmızı pul biber gibi acı besinleri tüketmek mutluluk veren endorfin maddesinin salgılanmasını sağlar. Sonbaharda depresyona karşı yumurta, kivi, keten tohumu, badem, ceviz, muz, ananas, domates ve balık tüketilebilir" diyor. Soğan, sarımsak, brokoli, lahana, kereviz, pazı ve turpun, gripten koruduğunu vurguluyor.

Eylül ayının gelmesiyle birlikte, sonbahar herkese göz kırpıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Pınar Kurt, mevsim değişikliklerinde yaşanan depresyona dikkat çekiyor. Mutluluk veren besinleri açıklıyor. "Sivri yeşilbiber, kırmızı pul biber gibi acı besinleri tüketmek mutluluk veren endorfin maddesinin salgılanmasını sağlar. Sonbaharda depresyona karşı yumurta, kivi, keten tohumu, badem, ceviz, muz, ananas, domates ve balık tüketilebilir" diyor. Soğan, sarımsak, brokoli, lahana, kereviz, pazı ve turpun, gripten koruduğunu vurguluyor. GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.