İşte renklerine göre gıdaların faydaları

Prof. Dr. Mustafa Tayar, renklerine göre gıdaların faydalarına değiniyor. "Muz, armut, karnabahar, sarımsak, soğan kalp hastalıklarından korur. Patlıcan, böğürtlen ve incir, prostat kanserinden korur" diyor.

Prof. Dr. Mustafa Tayar, renklerine göre gıdaların faydalarına değiniyor. "Muz, armut, karnabahar, sarımsak, soğan kalp hastalıklarından korur. Patlıcan, böğürtlen ve incir, prostat kanserinden korur" diyor. Portakal, havuç, üzüm, balkabağı, kayısı, sarı elma ve mısırın gözleri koruduğunu belirtiyor. "Turp ve domates gibi kırmızı gıdalar da Alzheimer riskini azaltır" bilgisini veriyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.