Probiyotik deposu yoğurt, gribe karşı da koruma sağlıyor. Mustafa Kemal Üniversitesi'nde yapılan araştırmaya göre yoğurt ve yoğurt suyu bağışıklık sistemini güçlendirerek hastalıklara savaş açıyor. Araştırmayı yürüten Prof. Dr. Nizami Duran "Yoğurtla beslenenler, grip başta olmak üzere üst solunum yolu enfeksiyonlarına karşı koruma altındadır" diyor. En az 24 saat mayalanmış yoğurdun tüketilmesini öneriyor.
Probiyotikdeposuyoğurt,gribe karşı dakoruma sağlıyor.MustafaKemal Üniversitesi'ndeyapılanaraştırmayagöre yoğurtve yoğurt suyubağışıklık sisteminigüçlendirerekhastalıklarasavaş açıyor. Araştırmayı yürütenProf. Dr. Nizami Duran "Yoğurtla beslenenler,grip başta olmak üzere üst solunumyolu enfeksiyonlarına karşı korumaaltındadır" diyor. En az 24 saat mayalanmışyoğurdun tüketilmesini öneriyor.