Şekere veda edin

Siyah çay da çok önemli. Çay, bolca polifenol antioksidan, kateşin ve florür içeriyor. Ülkemizde çok fazla tüketilen çayı çok sıcak içmek ve içine rafine şeker katmak içerisindeki vitamin ve mineralleri öldürüyor.

Siyah çay da çok önemli. Çay, bolca polifenol antioksidan, kateşin ve florür içeriyor. Ülkemizde çok fazla tüketilen çayı çok sıcak içmek ve içine rafine şeker katmak içerisindeki vitamin ve mineralleri öldürüyor. Çay ile birlikte tüketilen şeker kalorileri beraberinde getiriyor. Şekerin etkisi ise kandaki trigliserit düzeyini yükseltiyor ve obeziteye katkıda bulunuyor. Günde 1-2 bardak organik çay yapraklarından elde edilmiş şeker içermeyen ve çok sıcak olmayan çay içmek sağlığa fayda sağlıyor.

GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.