Çok güçlüsün bal kabağı

Kış aylarının gelmesiyle sofralarda yerini alan bal kabağı, hem damağa hem sağlığa hitap ediyor. Beslenme Uzmanı Deniz Zünbülcan, bu mükemmel lezzetin COVİD-19 sürecinde bağışıklığı güçlendirmek için tüketilmesi gerektiğini söylüyor.

Kış aylarının gelmesiyle sofralarda yerini alan bal kabağı, hem damağa hem sağlığa hitap ediyor. Beslenme Uzmanı Deniz Zünbülcan, bu mükemmel lezzetin COVİD-19 sürecinde bağışıklığı güçlendirmek için tüketilmesi gerektiğini söylüyor. "Bal kabağı, A vitamininden zengindir. Pandemi sürecinde sofralardan eksik olmaması gerekiyor. Göz, deri ve üreme sağlığı için de oldukça faydalıdır. Ayrıca lifi çok kuvvetli olduğu için kabızlık problemi yaşayanlar bolca tüketmelidir" diyor
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.