Dünyayı kasıp kavuran Corona salgını, sağlığı tehdit ediyor. Dyt. Roksi Menase, bağışıklığı güçlendiren besinleri sıralıyor:
Nar: Antioksidan deposudur.
Enfeksiyonla savaşır. Turunçgiller: C vitamini deposudur.
Bağışıklığı güçlendirir. Beyni korur. Yumurta: Kaliteli protein deposudur. İyi kolesterolü artırır ve kalp sağlığını korur.
Balık: Haftada bir kez tüketmek kalp krizini önler.
Brokoli: İçerisindeki C vitaminleri ile
bağışıklığı destekler. Havuç: Antioksidan deposudur.
Kan akışını düzenler. Bağışıklığı güçlendirir.
Zencefil: Enfeksiyonu azaltır. Bağışıklığı güçlendirir. Mide bulantısına iyi gelir.
Bal:
Öksürüğü azaltır. Uyku kalitesini artırır.
Antioksidandır. Vücudu temizler. Badem: Kötü kolesterolü
düşürür. Vücuda güç verir.
Su: Su, vücudu bakterilerden temizler. Günde 8-10 bardak su içmek bağışıklık sistemini güçlendirir.
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN