Sağlıklı beslenmek için tabakların 'renkli' olması gerekli

Diyetisyen Eda Balcı, sağlıklı beslenmek için tabakların 'renkli' olması ve her besin grubundan yeterli miktarda bulunması gerektiğini söylüyor. "Özellikle mor besinlerin (Böğürtlen, karadut, vişne, yaban mersini v.b) antioksidan kapasitesi çok yüksektir. Yaşlılığı geciktirir. Kalp sağlığı için önemli olan fitokimyasalları içeren besinler hafızayı güçlendirir. Aynı zamanda iltihap gidericidir" diyor.

Diyetisyen Eda Balcı, sağlıklı beslenmek için tabakların 'renkli' olması ve her besin grubundan yeterli miktarda bulunması gerektiğini söylüyor. "Özellikle mor besinlerin (Böğürtlen, karadut, vişne, yaban mersini v.b) antioksidan kapasitesi çok yüksektir. Yaşlılığı geciktirir. Kalp sağlığı için önemli olan fitokimyasalları içeren besinler hafızayı güçlendirir. Aynı zamanda iltihap gidericidir" diyor.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.