Altın öğün kahvaltı

Domates, salatalık, çeşit çeşit peynir ve zeytin... Yanında da tavşankanı çay... Tüm bu lezzetlere sahip Türk kahvaltısı iştah kabartıyor. Uzm. Diyetisyen Aysun İpek, sağlıklı bir hayat için kahvaltının atlanmaması gerektiği söylüyor.

Domates, salatalık, çeşit çeşit peynir ve zeytin... Yanında da tavşankanı çay... Tüm bu lezzetlere sahip Türk kahvaltısı iştah kabartıyor. Uzm. Diyetisyen Aysun İpek, sağlıklı bir hayat için kahvaltının atlanmaması gerektiği söylüyor.

1-2 SAAT SONRA...
Altın öğün dediği kahvaltının poğaça, simit ve börek ile geçiştirilmemesini öneriyor. "Yüksek protein içeren gıdaların yer verildiği şekilde bir kahvaltı hazırlamak sağlık açısından çok daha faydalıdır. Yumurta, peynir içeren yüksek proteinli kahvaltılar gün içinde iştahı azaltırr. Günü tamamıyla kontrol etmede doğru kahvaltının payı oldukça büyüktür. Kahvaltı uyandıktan en geç 1-2 saat sonra yapılmalıdır. Menü olarak yumurta, beyaz peynir, ceviz, mevsim yeşillikleri, tam buğday unu ekmeği, süt, yulaf ezmesi, meyve ve badem tüketilerek güzel bir kahvaltı yapılabilir" diyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
GÜNÜN DİĞER HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.