Kanseri bitiren beşli!

Çağın vebası kanser, yayılıyor. Beslenme Uzmanı Özge Öçal, kanserden koruyacak ipuçlarını veriyor.

Çağın vebası kanser, yayılıyor. Beslenme Uzmanı Özge Öçal, kanserden koruyacak ipuçlarını veriyor:
MEYVE: Mevsiminde, düzenli meyve ve sebze tüketimi, kansere savaş açıyor. Riski yüzde 10 azaltıyor.
MERCİMEK: Vitamin ve mineral içeren mercimek, bağışıklığı güçlendiriyor. Kötü hücreleri yok ediyor.
BALIK: Balıktaki Omega- 3 yağ asitleri, kanser riskini düşürüyor. Haftada 2–3 kez tüketmek gerekiyor.
KIRMIZI ET: Fazla kırmızı et tüketimi mide ve kolon kanserini tetikliyor.
YOĞURT: Yoğurt, kefir ve sütte bulunan probityotikleri kanserli hücrelere savaş açıyor. Her gün mutlaka yoğurt ve kefir yemek gerekiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.