Karpuz tüketirken dikkat edilmesi gereken 6 kural

Beslenme Uzmanı Ezgi Hazal Çelik, karpuz tüketirken dikkat edilmesi gereken 6 kuralı sıralıyor...

Beslenme Uzmanı Ezgi Hazal Çelik, karpuz tüketirken dikkat edilmesi gereken 6 kuralı sıralıyor:
- Ana değil, ara öğünlerde yiyin.
- Karpuzu tok tutması için peynirle tüketin.
- Karpuzun yanında az tuzlu peynir tüketin.
- Karpuz çekirdekleri, böbrekleri temizler. Tüketin.
- Karpuz suyu, kan şekerini hızlı yükseltir. Uzak durun.
- Karpuzu oda sıcaklığında tutmak, antioksidanları yükseltir. Kesme zamanı gelmeden buzdolabına koymayın.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.