Sağlığın sırrı kahvaltı

Uzman, Diyetisyen Aysun İpek, kahvaltının sağlıklı hayata etkisine dikkat çekiyor. "Altın öğün" dediği kahvaltının poğaça, simit ve börek ile geçiştirilmemesini öneriyor.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :09 Temmuz 2024
Sağlığın sırrı kahvaltı

Uzman, Diyetisyen Aysun İpek, kahvaltının sağlıklı hayata etkisine dikkat çekiyor. "Altın öğün" dediği kahvaltının poğaça, simit ve börek ile geçiştirilmemesini öneriyor. Şunları söylüyor: Günü tamamıyla kontrol etmede doğru kahvaltının payı büyüktür. Kahvaltı uyandıktan en geç 1-2 saat sonra yapılmalıdır. Menü olarak yumurta, beyaz peynir, ceviz, mevsim yeşillikleri, tam buğday unu ekmeği, süt, taze meyve ve badem tüketilerek güzel bir kahvaltı yapılabilir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN