Sağlığın sırrı kahvaltı

Uzman, Diyetisyen Aysun İpek, kahvaltının sağlıklı hayata etkisine dikkat çekiyor. "Altın öğün" dediği kahvaltının poğaça, simit ve börek ile geçiştirilmemesini öneriyor.

Giriş Tarihi:
Sağlığın sırrı kahvaltı

Uzman, Diyetisyen Aysun İpek, kahvaltının sağlıklı hayata etkisine dikkat çekiyor. "Altın öğün" dediği kahvaltının poğaça, simit ve börek ile geçiştirilmemesini öneriyor. Şunları söylüyor: Günü tamamıyla kontrol etmede doğru kahvaltının payı büyüktür. Kahvaltı uyandıktan en geç 1-2 saat sonra yapılmalıdır. Menü olarak yumurta, beyaz peynir, ceviz, mevsim yeşillikleri, tam buğday unu ekmeği, süt, taze meyve ve badem tüketilerek güzel bir kahvaltı yapılabilir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.