3 evet 1 nikah

Ünlü oyuncu İpek Tuzcuoğlu'yla evlilik hazırlığında olan Enver Selim Kurtoğlu'na eski eşi ve kızı Sude'den de destek geldi

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :14 Aralık 2011
3 evet 1 nikah

İÇİNDEKİLER

TEK TAŞ ALMIŞTI
Geçtiğimiz günlerde tek taş yüzük hediye edip evlenme teklif ettiği İpek Tuzcuoğlu'ndan 'Evet' yanıtı alan Enver Selim Kurtoğlu, zorlu bir sınavı daha başarıyla atlattı. Önceki gün kızı Sude ve eski eşiyle birlikte İstinyePark'ta buluşan Kurtoğlu, hararetli bir şekilde kızı ve eski eşine evlilik isteğini anlattı.

TARİH NE ZAMAN?
Kızı ve eski eşinden de nikah için onay alan Kurtoğlu'nun mutluluğu yüzüne yansıdı. Uzun süre sohbet ettikten sonra fotoğraflarının çekildiğini fark eden Kurtoğlu, bir anda panik yaptı. Masadan kalkan Enver Bey, "İpek Hanım'a evlilik teklif ettim ve çok şükür 'evet' sözünü aldım. Ancak şu an tarih belirlemedik" dedi.

iPEK NE DiYECEK?
İpek Tuzcuoğlu, Enver Selim Kurtoğlu'nun evlenme teklifini kabul etti. Nikah tarihini belirlemeyen Tuzcuoğlu'nun sevgilisinin eski eşiyle buluşmasına nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu. Tuzcuoğlu Yener Gürsoy'dan 6 ay önce boşanmıştı.

AYDIN HAMZA