Bocelli'ye ziyaret!

İş insanı Hacer Pala, geçtiğimiz gün İstanbul'da muhteşem bir konsere imza atan dünyaca ünlü tenor Andrea Bocelli'yi konser öncesinde kulisinde ziyaret etti.

Giriş Tarihi:
Bocelli'ye ziyaret!

İş insanı Hacer Pala, geçtiğimiz gün İstanbul'da muhteşem bir konsere imza atan dünyaca ünlü tenor Andrea Bocelli'yi konser öncesinde kulisinde ziyaret etti. Pala, Bocelli'ye şans öpücüğü vererek bu akşam sanatçıyı öpen tek kadın olduğunu da esprili şekilde dile getirdi. Pala, "Bu akşam eşimle birlikte bu konserde bulunmaktan onur duyduk" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.