Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, İtalya’da nikah masasına oturacak

Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, bugün İtalya’da nikah masasına oturacak. Hamile olan Deniz, Yıldırım’la mutluluğa bir ömür boyu “Evet” diyecek.

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 17 Eylül 2024
Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, İtalya’da nikah masasına oturacak

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık bir buçuk yıldır aşk yaşayan oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, birlikteliklerini resmileştirme kararı almıştı. Kaan Yıldırım, geçtiğimiz yıl İngiltere'nin Cambridge eyaletinde Pınar Deniz'e evlenme teklifi etmiş ve "Evet" yanıtını almıştı. Nikâh hazırlıklarına başlayan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, İtalya'ya gitti. Bugün nikâh masasına oturacak olan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, Milano'da el ele poz verdi. Çiftin fotoğrafını ise Yıldırım'ın ablası Nilüfer Yıldırım sosyal medya hesabından yayımladı.

Öte yandan güzel oyuncu Pınar Deniz, 1.5 aylık hamile... Çift, ilk kez anne ve baba olacak olmanın sevincini yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde muhabirlerin "Hamile misiniz? Ne zaman evleneceksiniz?" sorularına da Deniz, "Hamile olsam size söyler miyim bir düşüneyim. Kıpkırmızı oldum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum ama evet evleniyoruz. Çok da mutluyuz" yanıtını vermişti.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN