Demet Şener, Miss Turkey güzeli İdil Bilgen'i önce eleştirdi sonra övgü yağdırdı

Demet Şener, Miss Turkey seçilen tıp mezunu İdil Bilgen’i önce eleştirdi. “Burası bilgi yarışması değil” dedi. Şimdi ise çark etti: Çok takdir edilesi bir hanımefendi.

Giriş Tarihi :04 Ekim 2024 , 07:02 Güncelleme Tarihi :04 Ekim 2024 , 07:03
Demet Şener, Miss Turkey güzeli İdil Bilgen’i önce eleştirdi sonra övgü yağdırdı

İÇİNDEKİLER

Doktor adayı İdil Bilgen, Miss Turkey 2024 seçildi. Ancak kimine göre güzel kimine göre değildi! Bu tartışmaya 1995'de Türkiye güzeli seçilen Demet Şener de katıldı.

Demet Şener (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)Demet Şener (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)

Ancak Şener yaptığı iki farklı açıklama ile dikkat çekti.

Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)

Şener geçtiğimiz haftalarda Bilgen için "Tabii burası bilgi yarışması değil, kızın belli normlarda olması gerekiyor. Ama güzellik yarışmasına giriyorsanız o yolda yürüyeceksiniz. Aksi halde başkasının hakkını yersiniz" dedi.

Demet Şener (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)Demet Şener (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)

Ancak eski manken şimdi çark etti. Şener şunları söyledi: "Her kadın güzeldir, kimseye çirkin denmez. Bu bir güzellik yarışması, kültürlü olması ve dil bilmesi gerekiyor. Ancak bilgi yarışması değil, güzelliğin yanında da kültür gerekiyor. Çok takdir ediyorum, muazzam bir mesleği yıllarca okumuş. Çok takdir edilesi bir hanımefendi. Her genç kız güzellik yarışmasına girebilir."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN