Nazım Akmandil ile dünyaevine giren Burcu Esmersoy'dan bebek açıklaması!

Nazım Akmandil ile mutlu bir evlilik sürdüren Burcu Esmersoy, çocuk düşünmediklerini söyledi. Ayrıca Esmersoy, artık yapımcı olduğunu ve kendi oynayacağı bir işle ekranlarda olacağını dile getirdi.

Giriş Tarihi :19 Ekim 2024 , 06:59 Güncelleme Tarihi :19 Ekim 2024 , 07:05
Nazım Akmandil ile dünyaevine giren Burcu Esmersoy’dan bebek açıklaması!

İÇİNDEKİLER

İş insanı Nazım Akmandil ile evli olan Burcu Esmersoy, önceki gün bir lansmana katıldı. Gazetecilerle sohbet eden Esmersoy, "Bu yaz benim için çok iyi geçti. Bodrum, çok pahalı olduğu için tatilimi bu yaz eşimle birlikte yurt dışında geçirdim. Sarı saçtan koyu renge geçtim ve bu şekilde mutluyum. Saçlarımda beyazlar çıkmaya başladı ama bu beni hiç rahatsız etmiyor. Saçlarımın beyazlaması beni korkutmuyor. Onu erkekler düşünsün" dedi.

Burcu Esmersoy (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)Burcu Esmersoy (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)

"EKRANLARA DÖNECEĞİM"
Sözlerine devam eden Esmersoy, oyunculuk hakkında. "Ben dizi oyunculuğuna sıcak bakmıyorum. Ben artık işin yapımcı tarafındayım. Daha öncede televizyonda bir iş yapıyordum o işe eşimle daha fazla vakit geçirebilmek için ara vermiştim ama önümüzdeki günlerde yapımcısının da kendim olacağı bir işle ekranlara döneceğim. İş ortaklarım var, onlarla birlikte yurt dışına satabileceğimiz bir dizi çekme durumu olabilir" dedi.

Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)Burcu Esmersoy ve Nazım Akmandil (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)

"KADINSAL HASTALIK GEÇİRDİM"
Evlilikle ilgili de konuşan Esmersoy, "Evlilik bana çok iyi geldi ve çok mutluyum. Zamanımın çoğunu eşimle geçiriyorum. Yemek konusunda iyi değilim, birde eşimin sağılığı açısından mutfağa girmiyorum. Geçmişte kadınsal bir hastalık geçirdiğim için, çocuk sahibi olmam zor olduğu için eşim ve ben çocuk düşünmüyoruz" diye konuştu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN