Güzel oyuncu Meryem Uzerli'den ödül konuşmasında dikkat çeken açıklama!
‘Yılın Yıldızları Ödülleri’nde ‘En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu’ ödülüne lâyık görülen Meryem Uzerli, "Ben hariç ailemdeki herkes üniversitede okudu ama bugün bir üniversiteden ödül aldım" diyerek gururlandı.
Meryem Uzerli, Yıldız İşletme Kulübü tarafından düzenlenen ve Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen, 'Yılın Yıldızları Ödülleri'nde, öğrencilerin oy kullandığı anketler sonucunda 2024'ün 'En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu' ödülünün sahibi oldu.
Meryem Uzerli (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)
Geceye mavi uzun bir elbiseyle katılan Meryem Uzerli, ödül konuşmasında samimi açıklamalarda bulundu.
Meryem Uzerli (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)
"ÜNİVERSİTE OKUMADIM"
Üniversite okumadığını söyleyen Uzerli, "Hiçbir zaman hayal kurmaktan vazgeçmemeliyiz. Ben hariç ailemdeki herkes üniversitede okudu... Ben üniversite okumadım ama bugün bir üniversiteden bir ödül alıyorum. Ailemdeki herkese bunu anlatacağım. Çok gurur verici bir şey" dedi.
Meryem Uzerli (Takvim.com.tr | Foto Arşiv)
"KARANLIK GÜNLERE DE RAZIYIZ"
Ünlü oyuncu, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ve son olarak, ışığı çok seviyoruz çünkü bize yol gösteriyor ama hayatımızdaki karanlık günlere de razıyız. Çünkü bize yıldızları gösteriyor. Çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.