Quaresma satılır mı?

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı, bir anda fiyatı 20 milyon euro çıkan Quaresma'yı değerlendirdi.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :24 Eylül 2010 , 00:00 Güncelleme Tarihi :24 Eylül 2010 , 09:52
Quaresma satılır mı?

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, Portekiz basınında Ricardo Quaresma'nın değer kazandığı yönünde çıkan haberler üzerine, yıldız oyuncunun uzun bir süre satılık olmadığını dile getirdi.

Q7'nin, Beşiktaş'ta adeta ikinci baharını yaşadığını söyleyen Adalı, "O burada daha çok baharlar görecek. 20 milyon euro yerine 30 milyon euro verseler bile Quaresma satılık değil. Kendisi burada çok mutlu. Erkek kardeşiyle birlikte yaşıyor. Zaman zaman annesi de İstanbul'a gelip gidiyor. Burada bir düzen kurmaya çalışıyor. Biz ondan çok çok memnunuz. O da bizden ve camiamızdan çok memnun. Aramızda herhangi bir ayrılık söz konusu değil" diye konuştu.

'İsmi ben koymadım'Atlara olan sevgisiyle de tanınan Serdal Adalı önceki gün koşan Quaresma isimli tayı için ise "Bu isim meselesi benim dışımda gelişen bir hadise. Ben genelde atlarıma insan isimleri takmam ama arkadaşlar ismini öyle koymuşlar. Daha ilk yarışında beşinci olması normal. Ricardo Quaresma'nın bundan haberi var mıdır bilmiyorum ama mutlaka söylemişlerdir" ifadelerini kullandı.
Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan derbiye de değinen Serdal Adalı, "Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalmak istediğimiz bir sonuç değildi. Bu nedenle soyunma odasında futbolcularıma 'Beraberliğe prim vermiyorum. Fenerbahçe'yi yenemediğiniz için ceza bile vermek gerekir' dedim ama bu kelimelerimde espriler vardı tabii ki. O maç için 'şu veya bu sakatlandı' diye mazeret uydurmak istemiyorum. Bizim Fenerbahçe'yi yenmemiz gerekiyordu ama olmadı. Ancak güzel bir mücadeleydi" açıklamasını yaptı.

'Schuster alıştı'
Schuster'in gittikçe, lige alıştığını belirten siyah-beyazlı yönetici, "Schuster ilk geldiği zamanlarda ligin bu kadar sert olduğunu tahmin etmiyordu. Ama o da farkına vardı ki bizim ligimiz Avrupa'daki bir çok üst düzey lige yakın bir lig. Her geçen gün daha fazla tecrübe kazanıyor. Bu uzun vadede bize olumlu yansıyacaktır" yorumunu yaptı.
(MİLLİYET)