Şike soruşturmasında bugün

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın da bulunduğu 4 kişi sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Bu 4 kişiden Hasan Çetinkaya, Can Arat ve İlhan Çelikay savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı...

Giriş Tarihi 30 Temmuz 2011, 00:00 Güncelleme Tarihi 30 Temmuz 2011, 23:37
Şike soruşturmasında bugün

İÇİNDEKİLER

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın da bulunduğu 4 kişi Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Spor Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, futbolcular İlhan Çelikay ve Can Arat ile eski hakemlerden Zafer Önder İpek emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Buradaki işlemleri tamamlanan 4 kişi, daha sonra Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

GÖZALTINA ALINAN 4 KİŞİ DE SERBEST BIRAKILDI
Şike soruşturması kapsamında gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ve futbolcu İlhan Çelikay savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı. Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hasan Çelikay, "Bütün emniyet ve yargı yetkililerine teşekkür ediyorum, son derece nazik, kibar ve hoşgörülü davrandılar. Hiçbir sıkıntı yok. İfademiz alındı, şu anda serbestiz" dedi.

Çelikay, "Size ne tür sorular yöneltildi?" sorusuna ise cevap vermekten kaçındı. Adliye önünde kendisini bekleyen yakınlarıyla kucaklaşan Çelikay, daha sonra araca binerek adliyeden uzaklaştı.
Öte yandan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen futbolcu Can Arat da serbest bırakılmıştı. Gözaltındaki tek isim olan Zafer Önder İpek'in ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.