Beyaz sayfaya şike sıçradı

G.Saray'ın 2006'da Song'a ödenmesi gereken parayı Denizli'ye teşvik olarak gönderdiği iddia edildi. Emniyet 4 farklı yere baskın yaptı

Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi 05 Ağustos 2011
Beyaz sayfaya şike sıçradı

İÇİNDEKİLER

Operasyonun 2005-06'da G.Saray'ın 21.45 şampiyonluğu ile ilgili olduğu belirlendi. İddiaya göre Cimbom, Denizli'ye Fener'e yenilmemesi için 1.5 milyon dolar gönderdi.

Bülent Tulun 2007'de Adnan Polat'a yazdığı mektupta bunu itiraf etti... Mektupta Denizli'ye gönderilen bu paranın içinde Song'un 400 bin dolar alacağının olduğu ifade edildi.

Şike operasyonunda 5. dalga G.Saray'ı vurdu... Galatasaray dergisinin bu ayki sayısının kapağını temiz bir kulüp olduğunu vurgulamak için beyaz renkle çıkaran Sarı-Kırmızılı kulüp dün sabaha şok bir gelişmeyle başladı. Emniyet güçleri Türk Telekom Arena ve Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelerek eş zamanlı aramalarda bulundu. Ayrıca Sportif Direktör Bülent Tulun'un Arena'daki ofisiyle evinde geniş çaplı aramalar gerçekleştirildi. Bülent Tulun daha sonra evinden kendi arabasıyla çıkarak polis konvoyu eşliğiyle Türk Telekom Arena'ya getirildi.

TULUN'DAN POLAT'A ÖZEL MEKTUP
Operasyonun 2005-2006 sezonunda Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukla ilgili olduğu iddia edildi. O sezon Denizlispor'a Fenerbahçe'ye mağlup olmaması için 1.5 milyon dolar gönderdiği öne sürüldü. Sportif Direktör Bülent Tulun'un 2007 yılında Adnan Polat'a gönderdiği özel mektupta bunu itiraf ettiği de söylentiler arasında. Mektupta Denizlispor'a gönderilen bu paranın içinde Song'un 400 bin dolar alacağının olduğu da iddialar arasında.