Ryan Fraser’de favori Galatasaray! Cimbom onu kimseye kaptırmak istemiyor...
Aslan, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fraser’i kimseye kaptırmak niyetinde değil. İskoç basını da başarılı kanat oyuncusunun Galatasaray’a daha yakın olduğunu iddia etti.
Giriş Tarihi:

Galatasaray yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bir süredir İngiliz ekibi Bournemouth'ta forma giyen ve sezon sonunda ayrılmayı düşünen Ryan Fraser için nabız yoklayan yönetim İskoç kanat için harekete geçti. Fraser Arsenal ve Tottenham'ın da listesinde bulunuyor.

CİMBOM'A SICAK BAKIYOR
26 yaşındaki oyuncunun ilk 11'de oynamak istediği için Galatasaray'ın teklifine çok sıcak baktığı ortaya çıktı. Yönetim sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Fraser için bastırıyor.

28 MAÇTA FORMA GİYDİ
Bu sezon 28 maça çıkan İskoç star, 1 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Fraser'in sözleşmesini uzatmak istememesi bu transferde Cimbom'un elini güçlendiriyor.
