Milli yıldız adım adım Trabzonspor'a! Abdullah Avcı bizzat aradı

Süper Lig'de Avrupa kupalarına katılmak için mücadele eden Trabzonspor, bir yandan da Abdullah Avcı'nın hazırladığı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili ekipte gündeme gelen son isim milli yıldız Kenan Karaman oldu.

Giriş Tarihi 13 Nisan 2021, 09:09 Güncelleme 13 Nisan 2021, 09:09
Milli yıldız adım adım Trabzonspor’a! Abdullah Avcı bizzat aradı

İÇİNDEKİLER

Bordo-mavililer, Bundesliga 2 ekibi Fortuna Düsseldorf forması giyen ve kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Kenan Karaman'ın işini bitirmeye çalışıyor.

Transfer görüşmelerinde aktif olarak rol alan teknik direktör Avcı da adı İstanbul kulüpleri ve İtalyan ekipleriyle anılan 27 yaşındaki forveti bizzat arayarak, "Seni takımımda görmek istiyorum. Önümüzdeki sene çok daha iddialı bir konumda olmak istiyoruz. Bize gel" dedi. Geleceğiyle ilgili henüz kararını vermeyen Karaman'ın önceliğinin daha çok forma giyebileceği bir takımı tercih etmek olduğu öğrenildi.

Hücum hattının hemen her bölgesinde oynayabilen 27 yaşındaki futbolcunun bordo-mavili formayı giymesini çok isteyen Abdullah Avcı'nın, transfer görüşmelerinde daha önemli adımlar atmak için İstanbul'da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve yöneticilerle de bir araya geleceği belirtiliyor.

Ağaoğlu'nun bordo-mavili hoca ile yapacağı görüşmede gidecek futbolcularla ilgili de bir ön rapor alması bekleniyor. Karadeniz devinin kurmayları Karaman dışında Le Havre'nin 25 yaşındaki sol beki Umut Meraş için de görüşmelerine devam ediyor.

BU SEZON 9 GOLE DİREKT ETKİ ETTİ
Fortuna Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman'a ara dönemde de talip olunmuş ancak bu transfer ekonomik nedenlerden ötürü gerçekleşmemişti. Trabzonspor, Alman kulübüyle sözleşmesi haziran ayında bitecek 1.89 boyundaki oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden almayı planlıyor. 27 yaşındaki forvet bu sezon 24 maçta forma giydi, 7 kez fileleri sarstı ve 2 de asist yaparak 9 gole direkt etki etti.