TAKVİM şok kararın perde arkasında yatan gerçeklere ulaştı! İşte Zakharyan gerçekleri

Türkiye’den bazı taraftarların sosyal medyadan Ermeni asıllı olduğu için genç yıldıza tehdit ve hakaret mesajları attığı iddia ediliyor. Zakharyan’ın da bu nedenle İstanbul’a gelmekten vazgeçtiği belirtliiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2023 Güncelleme 23 Şubat 2023, 07:04
TAKVİM şok kararın perde arkasında yatan gerçeklere ulaştı! İşte Zakharyan gerçekleri

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Dinamo Moskova'da forma giyen Arsen Zakharyan ve kulübü ile anlaşma noktasına geldi. Herkes transferin bitmesini beklerken şok gelişmeler yaşandı. Genç yıldız, Galatasaray yönetimine haber göndererek transferden vazgeçtiğini söyledi.



BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ YAŞADI
TAKVİM
bu şok kararın perde arkasında yatan gerçeklere ulaştı. İddialara göre; Türkiye'den bazı taraftarlar, Ermeni asıllı olduğundan dolayı Zakharyan'ın sosyal medya hesaplarıha tehdit ve hakaret dolu mesajlar gönderdi. Bu gelişme sonrası yıldız futbolcunun büyük üzüntü yaşadığı ve Galatasaray'a gelmektan vazgeçtiği öne sürülüyor. Ancak Galatasaray'ın ise Zakharyan'dan vazgeçmediği ve Başkanvekili Erden Timur'un 19 yaşındaki futbolcunun fikrini değiştirmek için hala büyük uğraş verdiği belirtiliyor.



TİMUR İKNAYA ÇALIŞIYOR
Timur'in Zakharyan'a "Türkiye'de Ermeni vatandaşlarımızla ilgili bir problem yok. Burada çok mutlu olacaksın" dediği öğrenildi. Öte yandan Zakharyan'ın babası da dün yaptığı açıklamada, "Ailevi nedenlerden dolayı Türkiye'ye gitmeyeceğiz" ifadesini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN