Fenerbahçe tüm enerjisini 6 numara transferine verdi! Al Musrati ile durumlar sıcak: Birçok konuda anlaşma sağlandı

Libyalı futbolcu Al Musrati’nin menajeri Pedro Neto İstanbul’a geldi. Çubuklu formayı giymeye sıcak bakan başarılı ön libero ile birçok konuda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Ancak Braga'nın 15 milyon Euro'luk talebinde indirime gitmemesi bu transferin gerçekleşme ihtimalini azaltıyor.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Kaynak GAZETE
Giriş Tarihi :12 Eylül 2023
Fenerbahçe tüm enerjisini 6 numara transferine verdi! Al Musrati ile durumlar sıcak: Birçok konuda anlaşma sağlandı

İÇİNDEKİLER

Orta sahada 6 numaralı mevkiye takviye yaparak yaz transfer sezonunu kapatmayı hedefleyen Fenerbahçe'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sarı-Lacivertliler bir süredir peşinde olduğu Libyalı ön libero Al Musrati'nin menajeri Pedro Neto'yu İstanbul'a getirtti.

Al Musrati ve menajeri ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenilen Fenerbahçe şu anda tüm enerjisini Braga kulübüne vermiş durumda.

Portekiz kulübü Fenerbahçe'den 15 milyon Euro bonservis ücreti talep ederken Sarı- Lacivertli kurmaylar Portekiz ekibine 8 milyon Euro teklif etmişti.

FENER 15'E ÇIKMAYACAK...
Aradaki fiyat farkının çok olması Fenerbahçe'nin işini zorlaştırırken Sarı- Lacivertli kurmayların teklif ettikleri ilk fiyatı biraz yükseltip taksitlendirme seçeneğini masaya yatırabileceği de gelen haberler arasında.

Ancak gelen bilgilere göre Fenerbahçe 15 milyon Euro gibi bir rakama kesinlikle çıkmayacak. Al Musrati'nin Fenerbahçe'de oynamayı çok arzu etmesi ise Sarı-Lacivertli kurmayların en büyük kozu gibi görünüyor.

Başkan Ali Koç'un da Al Musrati transferi ile yakından ilgilendiği de gelen haberler arasında.

42 kez Libya Milli Takım forması giyen Al Musrati bu karşılaşmalarda 2 gole imza attı. Al Musrati güçlü fiziği ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Fenerbahçe tüm enerjisini 6 numara transferine verdi! Al Musrati ile durumlar sıcak: Birçok konuda anlaşma sağlandı

BAKİ: EN İYİSİNİ ALACAĞIZ
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ön libero transferi ile ilgili açıklamada bulundu. Baki, "6 numara çalışmamız var. En iyisini almak istiyoruz. Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız." ifadesini kullandı. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin ise "6 numarayla ilgili tüyo veremem ama 6 numara transferi olacak. Başkanımız Ali Koç bunu ifade etti" açıklamasını yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN