İrfan Can Kahveci için İspanya'da savaş çıktı! İki ezeli rakip devrede, söz Fenerbahçe'de

Bu sezonki performansıyla adından söz ettiren ve birçok takımın da transfer listesine giren İrfan Can Kahveci için iki İspanyol takımı devreye girdi. Ezeli rakiplerin savaşında hedef noktası haline gelen başarılı futbolcunun kazandıracağı bonservis şimdiden herkesi heyecanlandırıyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Giriş Tarihi 03 Mayıs 2024, 16:22 Güncelleme 03 Mayıs 2024, 17:28
İrfan Can Kahveci için İspanya’da savaş çıktı! İki ezeli rakip devrede, söz Fenerbahçe’de

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'ye imza attığı günden bu yana taraftarların sevgilisi haline gelen ve formunu giderek artıran İrfan Can Kahveci, adeta uçuşa geçti. Milli futbolcu istatistikleri ile pek çok takımı peşinden koşturmayı başardı. 28 yaşındaki orta saha attığı 18 gol ve yaptığı 12 asistle birlikte en fazla skor katkısı sağlayan isimlerden biri haline geldi. Edin Dzeko'ya da partnerlik yaparak 12. sıraya yerleşti. İspanya'da ise kendisi hakkında adeta savaş çıktı. İki ezeli rakibin mücadelesi sarı lacivertlilere yarayacak. Kanarya'nın elde edeceği bonservis bedeli, yeni hamleler için de kaynak oluşturacak.

İrfan Can Kahveci performansıyla parmak ısırtıyorİrfan Can Kahveci performansıyla parmak ısırtıyor

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE YETİŞTİ

Transferde bu sezon sonunda da aktif role bürünecek olan Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, Gençlerbirliği alt yapısından çıkan isimlerden biri olarak A takıma yükseldi. Ankara temsilcisinde gösterdiği performansla Başakşehir'in yolunu tutan yıldız isim, Başakşehir'e 1.6 milyon euro karşılığında satıldı. 4 senelik İstanbul macerasından sonra bu kez 7 milyon euroya sarı lacivertlilere imza atmak için Anadolu yakasına geçiş yaptı. 3 senedir de sarı lacivertli formayı giyiyor. Bugüne kadar 128 karşılaşmada 29 kez gol sevinci yaşadı ve 27 de asist yaptı.

Milli futbolcunun yeni adresi İspanya olabilirMilli futbolcunun yeni adresi İspanya olabilir

DAHA ÖNCE OLMADI

Fenerbahçe'nin bu sezon şampiyonluk mücadelesi ve Avrupa serüveninde en öne çıkan isimlerden biri olmayı başaran İrfan Can Kahveci için daha önce de birçok takımdan teklif geldi ancak yönetim kanadında kabul görmedi. 2025'te kontratının sona erecek olmasından dolayı satışına sıcak bakılıyor. Ulaşacak resmi öneriler tatmin edecek seviyeye gelirse onay verilecek.

İspanyollar İrfan Can Kahveci'nin peşindeİspanyollar İrfan Can Kahveci'nin peşinde

İSPANYOLLAR DEVREDE

Her geçen gün adını daha fazla takımın listesine yazdıran İrfan Can için iki İspanyol ekibi devreye girdi. Sevilla ve Real Betis'in istediği yıldız futbolcu için beklenen bonservis bedeli ise 25 milyon euro. İstenen teklif gelmezse yönetim masaya oturarak görüşmelere başlayacak ve kontratının uzatılması için anlaşma zemini arayacak.