Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday oldu! "Ben Mourinho'yu getireceğim" diyerek duyurdu... "Artık çocuklar üzülmesin"

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, haziran ayında seçimli genel kurula gidecek. Sarı lacivertlilerde mevcut başkan Ali Koç yeniden aday olurken Saadettin Saran Koç lehine çekildi. Tam da bu noktada gözler Aziz Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım "Çarşamba veya Perşembe günü basın toplantısı yapacağız ve burada Fenerbahçe başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım" dedi. Jose Mourinho'yu teknik adam olarak Fenerbahçe'ye getireceğini söyleyen Yıldırım, "Mourinho ile yüz yüze görüştüm. İki saat yüz yüze konuştuk. "Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var" dedim. Ben Mourinho'yu getireceğim" dedi.

Giriş Tarihi 13 Mayıs 2024, 16:51 Güncelleme Tarihi 13 Mayıs 2024, 22:28
Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday oldu! Ben Mourinho’yu getireceğim diyerek duyurdu... Artık çocuklar üzülmesin

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe'de bir yandan da başkanlık seçimine gidiliyor. Mevcut başkan Ali Koç adaylığını açıklarken, adaylardan Sadettin Saran ise Koç lehine çekildiğini duyurdu.

Fenerbahçeli taraftarlar 'Aziz Yıldırım' tezahüratlarıyla eski başkanlarına 'dön' çağrısı yaptı.

YILDIRIM İÇİN NOTER İMZALI BEYANNAME

Fenerbahçe kongre ve divan üyeleri ise Aziz Yıldırım'ın seçimli genel kurulda aday olması için noter imzalı beyanname toplamaya başladı.

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz YıldırımEski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım

"HAZIR OLUN VE BENDEN HABER BEKLEYİN"

Yıldırım'ın başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekiplerine, "Hazır olun ve benden haber bekleyin" talimatını verdiği öne sürüldü.

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz YıldırımEski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım

YENİDEN ADAY OLACAK!

Gelişmeye müteakip olarak Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan adayı olacağını ilan etti.

Yıldırım, "Çarşamba veya Perşembe günü basın toplantısı yapacağız ve burada Fenerbahçe başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım." dedi.

Yıldırım şu ifadeleri kullandı;

Aday olmamın nedeni, 6 yıldır dışarıda kalmamız. Bu süreçte olumlu veya olumsuz olayları görmek. Ondan önceki 4 yılda neleri yanlış yaptık, onları tahlil ederek bu süreci başlatıyoruz.

Biz kimseyle kavga etmeyeceğiz. Fenerbahçe büyüktür, orada yapılan bazı yanlışları düzelterek, camiayı birleştirerek, 3 Temmuz sürecinde olduğu gibi güç birliği ile şampiyon olmasını istiyoruz"



"BEN MOURINHO'YU GETİRECEĞİM"

Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile görüşmesini aktaran Yıldırım, "Bu saatten sonra bizim çocuğumuz deyip o isimlerle devam etme lüksü yoktur. Fenerbahçe artık büyük hocalarla, büyük takımlarla mücadele etmelidir. Bu mücadele hem yurt içinde hem yurt dışında olmalıdır. Türkiye'de muhakkak şampiyon olmalıdır. Yurt dışında da başarılı olmalıdır, Avrupa'da en azından final oynamalıdır. Bununla ilgili çalışmalarımızı yaptık. Geçen hafta Mourinho ile yüz yüze 2 saat görüştüm. Görüşme sonunda kendisine, 'Fenerbahçe'nin sana ihtiyacı var, senin de Fenerbahçe'ye ihtiyacın var' dedim. 2003'te Porto'da başlayan çıkışını Fenerbahçe'de yapabilirsin dedim. O da memnuniyetle karşıladı. Şu anda arkadaşlarla onun menajeri arasında görüşmeler devam ediyor. Biz kazanırsak Mourinho'yu Fenerbahçe'nin başına getireceğim. Çünkü artık çocukların üzülmesini istemiyoruz. Onları mutlu mesut etmek için büyük operasyon yapmak lazım. Onun isteği doğrultusunda oyuncu da alacağız. Konyaspor maçını canlı izlediğini anlattı, biz de memnuniyet duyduk. Kendisi de çalışıyor" diye konuştu.




Yıldırım, sosyal medyada adaylık ve yönetim listesi ile ilgili çıkan haberlere yönelik yazılı açıklama yaptı.

Yıldırım, "Sosyal medyada benim adıma bazı gerçek olmayan yönetim listeleri yayınlanarak dezenformasyon oluşturulmaktadır. Ben henüz bir yönetim veya kurul listesi hazırlamadım. 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime / kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim. Bu tip manipülatif paylaşımlar son derece ayıptır. Daha önce de defalarca ifade ettiğim gibi, benim ağzımdan çıkmayan bu tip yalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim" dedi.