Arnavutluk İtalya karşısında tarihin en erken golünü attı! Nedim Bajrami golü izle

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda İtalya ile karşılaşan Arnavutluk, 23'üncü saniyede 1-0 öne geçti. Nedim Bajrami bu golle turnuva tarihinde ağları en erken bulan isim olmayı başardı. Golü haberimizden izleyebilirsiniz.

takvim.com.tr takvim.com.tr
Giriş Tarihi :15 Haziran 2024 , 23:11 Güncelleme Tarihi :16 Haziran 2024 , 00:39
Arnavutluk İtalya karşısında tarihin en erken golünü attı! Nedim Bajrami golü izle

İÇİNDEKİLER

EURO 2024'ün ikinci günü rekor golle başladı. İtalya ile karşılaşan Arnavutluk'ta Nedim Bajrami, 23'üncü saniyede attığı golle turnuva tarihine geçmeyi başard.

İşte Bajrami'nin attığı gol

NEDIM BAJRAMI KİMDİR?

Arnavutluk Milli Takımı ile 23'üncü saniyede attığı golle tarihe geçen Nedim Bajrami, 28 Şubat 199 tarihinde İsviçre'nin başkenti Zürih'te doğmuştur. 25 yaşındadır. Futbola Grashoppers'ta başladı ve A takıma kadar yükseldi. İlk yurt dışı deneyimi ile Empoli'ye transfer oldu. İtalyan temsilcisine kiralandıktan sonra bu kez Empoli kadrosuna geçiş yaptı. Bonservisi için 500 bin euro ödendi. Sassuolo'da kiralık geçirdiği dönemin ardından da 6 milyon euroya yeşil siyahlılara imza attı. Ülkesinin formasını 23 kez terletip 4 de gol attı. On numara ve merkez orta saha pozisyonlarında forma giymektedir. 1.79 metre boyundaki oyuncunun güncel piyasa değeri 4.5 milyon eurodur.