EURO 2024'te Ukrayna geriden gelip Slovakya'yı devirdi! İşte goller...

EURO 2024'te heyecan devam ediyor. E grubunda oynanan ikinci hafta maçında Ukrayna Slovakya'yı 2-1 yendi. 18'inci dakikada Slovaklar golcüsü Ivan Schranz ile 1-0 öne geçerken ilk yarı bu sonuçla sona erdi. Mücadeledeyi bırakmayan Ukrayna ise 54'te Shaparenko'nun nefis golüyle 1-1'lik eşitliği sağladı. Dakikalar 80'i gösterirken bu kez Roman Yaremchuk topu filelerle buluşturarak ülkesini öne geçirdi. Karşılaşma bu skorla sona erdi ve Ukrayna ilk galibiyetini aldı. İşte Slovakya - Ukrayna maçında atılan goller ve önemli pozisyonlar...

Giriş Tarihi 21 Haziran 2024, 15:45 Güncelleme 21 Haziran 2024, 21:24
EURO 2024’te Ukrayna geriden gelip Slovakya’yı devirdi! İşte goller...

İÇİNDEKİLER

Milyonları ekran başına kilitleyen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. E grubunun ikinci maçlarından ilki Slovakya ile Ukrayna arasında oynandı. Karşılaşmada 1-0 öne geçen Slovakya üstünlüğünü koruyamadı. İkinci yarıda attığı gollerle Ukrayna 2-1 öne geçti ve mücadele bu skorla sona erdi. Shaparenko ve Yaremchuk sarı mavili ekibe galibiyeti getirirken Schranz'ın golü Slovaklara yetmedi.

GOLLER

18' Schranz düzgün bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi! Slovakya 1-0 önde!


54' Shaparenko gelişine klas bir vuruşla topu filelerle buluşturdu! Ukrayna beraberliği yakaladı!

80' Yaremchuk Ukrayna'yı öne geçirdi! Shaparenko'dan harika pas!

ÖNEMLİ ANLAR



SLOVAKYA'NIN GOLCÜSÜ YİNE SAHNEDE

EURO 2024'ün ilk maçında Belçika'yı yıkan Slavia Prag'ın golcüsü Ivan Schranz bir kez daha fileleri havalandırmayı başardı. Deneyimli forvet yine sahneye çıktı ve kendisine gelen ortayı değerlendirerek golü atıp ülkesini 1-0 öne geçirdi.

SHAPARENKO EŞİTLEDİ

Mücadelede dakikalar 54'ü gösterirken bu kez Ukrayna adına Shaparenko golü atan isim oldu. Dinamo Kiev'in yıldız orta sahası harika bir sezon geçirdiği başkent ekibinin ardından geldiği turnuvanın ikinci maçında ülkesi adına eşitliği sağladı.

YAREMCHUK ÜSTÜNLÜĞÜ GETİRDİ

Maçta dakikalar 80'i gösterirken bu kez sahneye Roman Yaremchuk çıktı. Shaparenko'nun pasıyla hareketlenen dev forvet Ukrayna'yı 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Slovakya son maçında Romanya, Ukrayna ise Belçika ile karşılaşacak.