Slovakya ve Romanya el ele son 16 turunda! İşte maçta atılan goller...

EURO 2024'ün E grubunda Slovakya ile Romanya karşı karşıya geldi. Slovaklar Juraj Kucka'nın asistinde Ondrej Duda'nın attığı gol sonrasında 1-0 öne geçerken Rumenler ise Ianis Hagi'nin düşürülmesi sebebiyle kazanan penaltı ile eşitliği sağladı. İki takım da kalan dakikalarda dengeyi bozamadı ve maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Slovakya ve Romanya son 16 turuna kaldı. İşte Slovakya - Romanya maçında yaşananlar, önemli pozisyonlar ve atılan goller..

Giriş Tarihi 26 Haziran 2024, 18:47 Güncelleme 27 Haziran 2024, 10:07
Slovakya ve Romanya el ele son 16 turunda! İşte maçta atılan goller...

İÇİNDEKİLER

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda birbirinden önemli maçlar geride kalmaya devam ediyor. Onlardan biri de Slovakya ile Romanya arasında oynandı. E grubunun kaderini belirleyecek karşılaşmalardan biri olan zorlu 90 dakikada taraflar birer gol atarak sahadan 1 puanla ayrıldı ve son 16 turuna yükselmeyi başardı.

GOLLER VE ÖNEMLİ POZİSYONLAR

Kucka'dan iyi orta, Duda'dan aynı güzellikte kafa vuruşu! Skorda denge bozuldu...

Romanya, Marin'in penaltıdan attığı golle skora denge getirdi!

Rațiu vurdu, Dubravka çıkardı! Romanya hızlı başladı...

KUCKA'NIN ASİSTİ ÖNE GEÇİRDİ

Slovakya dakikalar 25'i gösterirken 1-0 öne geçti. Trabzonspor'un eski futbolcusu olan ve turnuvanın da en yaşlı isimleri arasında yer alan Juraj Kucka'nın ortasında Ondrej Duda kafayla topu ağlara göndermeyi başardı.

HAGI'DEN PENALTI

Romanya golden sonra istediği fırsatlardan birini buldu. Ianis Hagi sağdan ceza sahası içerisine girmek isterken yerde kaldı ve pebaltı bekledi. Hakem, VAR'dan gelen karar sonrasında beyaz noktayı gösterdi. Razvan Marin topu ağlarala buluşturarak sora dengeyi getirdi.