TAKVİM yazdı Galatasaray paylaştı! Cimbom Fenerbahçe'ye yaptığı göndermeyle birlikte Michy Batshuayi'yi KAP'a bildirdi!

Galatasaray İstanbul'a getirdiği Michy Batshuayi'yi yaptığı paylaşımla resmen duyurdu. Sarı kırmızılılar, Takvim'in 22 Haziran'da okuyucularına aktardığı "Selahattin Baki'nin Florya'nın kalbinden oyuncu alırız sözlerine gönderme olarak duyurulacak" özel haberinin ardından bu ifadelere göndermede bulunan bir video yayınlayarak yeni transferini açıkladı. Belçikalı golcü ile 3 yıllık sözleşme imzaladı ve maliyetini de KAP'a bildirdi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2024, 18:59 Güncelleme 01 Temmuz 2024, 23:54
TAKVİM yazdı Galatasaray paylaştı! Cimbom Fenerbahçe’ye yaptığı göndermeyle birlikte Michy Batshuayi’yi KAP’a bildirdi!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de geçirdiği 2 sezonun ardından Galatasaray ile anlaşan Michy Batshuayi bugün İstanbul'a geldi. Sarı kırmızılılar Belçikalı forvetle 3 yıllık kontrat imzalandığını duyurdu.

3 MİLYON EURO MAAŞ ALACAK

Galatasaray'dan yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcu Michy Batshuayi-Atunga ile transferi konusunda 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya 2024-2025 sezonu için 1.500.000 euro, 2025-2026 sezonu için 1.000.000 euro, 2026-2027 sezonu için 500.000 euro tutarında imza ücreti ödenecek buna ek olarak olup her bir futbol sezonu için net 3.000.000 euro sezonluk ücret ödenecektir." denildi.

Yeni transferini tanıtırken 'Batman' emojisi kullanan sarı kırmızılılar Fenerbahçe'ye göndermede bulunmayı ihmal etmedi. Galatasaray bu video ile Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Selahattin Baki'nin Szymanski için söylediği "Florya'nın kalbinden aldık" sözlerine gönderme yapıldı.

Aslan transfer bildirimini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na 19.05'te yaparken sosyal medyada ise 19.07'de paylaştı.

İşte o paylaşım

BATSHUAYI'NİN İSTATİSTİKLERİ

Michy Batshuayi kariyerinin son 3 sezonunu Süper Lig'de geçirdi. Belçikalı yıldız Beşiktaş'ta 42 maça 14 gol, 5 asist ile oynarken, Fenerbahçe'de 75 maçta 44 gol attı ve 5 asist yaptı.


İLK AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray ile 3 yıllık anlaşma imzalayan Michy Batshuayi, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Belçikalı yıldız yeni takımını en başarılı kulüp olarak değerlendirdi ve şu ifadeleri kullandı;

"Sevgili taraftarlar,

Yaklaşık 3 yıl önce; büyüleyici İstanbul'un heyecan verici semalarına doğru uçmaya karar verdim.

Bazıları buraya kariyerimin alacakaranlığında geldiğimi düşünmüş olabilir. Bana güvenen kulüpler ve taraftarların desteği sayesinde golcü pelerinimi yeniden giydim, rekabetçi bir ligde yeniden gelişmek için ihtiyacım olan tutkuyu ve ışığı buldum.

Ocak ayında geleceğim hakkında karar verme hakkına sahip olunca, bir haber bekledim. Niyetten şüphem olmasa da, eylemin sesi, söylemden çok çıkar.

Bu durumdan ötürü, yeni bir meydan okumaya yol alma zamanı geldi. Kararım; Galatasaray camiasına katılmak ve Süper Lig ile İstanbul şehirlerine bağlılığıma devam etme yönünde oldu.

Kararımın ve imzamın getirdiği ağırlığın farkındayım. Dik duruyorum ve gururluyum. Kim olduğumu ve nereden geldiğimi unutmuyorum. Ama nereye gideceğimi de çok iyi biliyorum.

Kalbimde önemli bir yere sahip bu şehirde kalmaktan, en başarılı kulübün renklerini giymekten mutluyum. Ve bu başarı geleneğinin sürmesi için her şeyi yapacağım.

Batsman Rams Park'ta, yakında tüm ekranlarda!"




TAKVİM YAZDI GALATASARAY PAYLAŞTI

Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi'nin duyurulduğu video öncesinde Takvim, 22 Hazirandaki özel haberiyle yapılacak göndermeden okuyucularını haberdar etmişti. Selahattin Baki'nin Florya'nın kalbinden adam alırız sözleri hedef alınarak transfer açıklandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN