Uğurcan Çakır Ruzomberok karşısında devleşti!

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Ruzomberok ile karşı karşıya geldiği mücadeleye Uğurcan Çakır damga vurdu. Yıldız file bekçisi 2-0 sona eren maçta rakip atakları tek tek savuşturarak kalesinde devleşti.

Giriş Tarihi 25 Temmuz 2024, 20:35 Güncelleme Tarihi 25 Temmuz 2024, 22:05
Uğurcan Çakır Ruzomberok karşısında devleşti!

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, muhteşem bir performansla merhaba dedi. EURO 2024'te şans bulamadığı için bir nebze burukluk da yaşayan tecrübeli kaleci, Ruzomberok karşısında kalitesini bir kez daha kanıtladı ve galibiyette büyük rol oynadı.

Uğurcan Çakır muhteşem bir başlangıç yaptıUğurcan Çakır muhteşem bir başlangıç yaptı

Yıldız kaleci UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Slovak ekibi karşısında kurtarışlarıyla takımına büyük katkı verdi. Kritik pozisyonlarda sahneye çıkan deneyimli file bekçisi taraftarların da beğenisini kazandı.

İşte o pozisyonlardan biri

Maçtan sonra konuşan Teknik Direktör Abdullah Avcı, Uğurcan Çakır'a övgü yağdırarak; "Final paslarını daha erken atmasaydık daha fazla pozisyonlara girebilirdik ama yeterli derecede pozisyona girdik. Rakibe verdiğimiz pozisyonlar da vardı. Kaptanımız Uğurcan Çakır'ın sezona iyi başlaması ve bizi ayakta tutması çok değerliydi. Bütün takımı tebrik ediyorum. Böyle maçları, ilk maçları kazanmak önemli. Cihan Çanak'ın da ilk maçında böyle bir gol atması bizi mutlu ediyor. Rakibi tebrik ediyorum, oyuncularımı tebrik ediyorum. Rövanşta da daha iyi bir oyunla ileriye gideceğiz inşallah." dedi.