Fenerbahçe için heyecanlandıran gelişme! Bu hamlesi olay oldu
Orta saha transferi için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, birçok isimle temaslarını sürdürüyor. Jose Mourinho'nun istediği isimleri alma konusunda kararlı olan Kanarya'da geniş bir harekat yürütülüyor. Daha önce gündeme gelen ve Galatasaray'ın da bir dönem istediği yıldız oyuncu, flaş bir hamle yaptı ve herkesi heyecanlandırdı. İşte detaylar...
Yeni sezonda hem Süper Lig hem Türkiye Kupası hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak isteyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirebilmek adına çalışmalarına devam ediyor.
Edin Dzeko Lille karşısında gol atmayı başaramadı
Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Lille ile karşılaşan Kanarya, 80'inci dakikada 1-1'i yakaladığı mücadeleden 2-1 yenik ayrıldı. Nispeten avantajı bulunsa da turu geçmek için rakibini en az 2 farklı yenmek zorunda.
KADIKÖY'E YILDIZ YAĞDI,
Kanarya, Allan Saint-Maximin, Youssef En-Nesyri, Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Oğuz Aydın ve Cenk Tosun gibi futbolcularla kadrosunu takviye etti.
Fred Lugano maçında sakatlanmıştı
ORTA SAHA ÖNCELİKLİ BÖLGE
Sarı lacivertli ekibin en önemli oyuncularından biri olan Fred'in Lugano ile oynanan maçta sakatlanması sonrası orta sahaya yapmayı planladığı transfere hız verildi.
Sambacı yıldızın yanı sıra Rade Krunic'in vasatı aşamaması, Zajc ve Crespo'nun da kadroda düşünülmemesi nedeniyle bir an önce görüşmelere son verilmesi planlanıyor.
Birçok futbolcu ile temaslarda bulunan yönetim, teknik heyetten gelen rapor doğrultusunda daha önce de gündeminde yer alan isimleri değerlendiriyor.
PUERTAS BOMBASI
O isimlerden biri de Cameron Puertas. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakiplerinden biri olan Belçika temsilcisinde forma giyen yıldız futbolcu, sarı lacivertli ekibi ve Dusan Tadic'i takip etmeye başladı.
10 numara mevkisinde de forma giyebilen ve takımına bugüne kadar çok önemli katkı veren yıldız futbolcunun bu hamlesi transfer iddialarını da beraberinde getirdi. Kanarya'nın Belçika basınında çıkan haberlere göre resmi tekif yapabileceği dile getirildi.
Cameron Puertas bu sezon Union SG formasıyla 4 maça çıktı. 2 gol attı.
Güncel piyasa değeri 15 milyon Euro olan Puertas'ın, Union SG ile olan kontratı 2025 yılında bitecek.







