Galatasaray Mario Hermoso başarısızlığını unutturacak! Yıldız isim için ilk adım atıldı

Trendyol Süper Lig'de Adana Demirspor'u 5-1 yenerek Şampiyonlar Ligi'ndeki elenmenin ardından biraz da olsa moral bulan Galatasaray, transferde hareketli günler geçiriyor. Sarı kırmızılılar, Mario Hermoso ile gerçekleştirdiği görüşmelerden alamadığı sonucun ardından taraftarına kendisini affettirmek için flaş bir isimle temaslara başladı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 01 Eylül 2024, 20:06 Güncelleme Tarihi 01 Eylül 2024, 20:06
Galatasaray Mario Hermoso başarısızlığını unutturacak! Yıldız isim için ilk adım atıldı

İÇİNDEKİLER

Şampiyonluk mücadelesi verdiği Trendyol Süper Lig'de 4. haftayı 5-1'lik farklı bir skorla kayıpsız geçen Galatasaray, Adana Demirspor'u yenip 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı kırmızılılar diğer yandan transfere de odaklanmış durumda.

Mario HermosoMario Hermoso

Teknik Direktör Okan Buruk'un isteği üzerine stoper mevkisine hamle yapmak isteyen Aslan'da gündemin ilk sırasında Mario Hermoso vardı. İspanyol stoper ile başlayan görüşmelere Roma dahil oldu ve İtalyanlar transferi bitirme aşamasına getirdi.

KokeKoke

KOKE LİSTEDE

Otel planlamasına kadar yapıldığı iddia edilen deneyimli stoperde yaşanan bu olumsuzuluk sonrasında yönetim yeni bir yıldızın peşine düştü. Bu kez hata yapmak istemeyen Başkan Dursun Özbek ve ekibi Koke'yi listeye aldı.

KokeKoke

4 MAÇTA 1 GOLÜ VAR

Orta saha için bir oyuncu daha almak isteyen Galatasaray'da listeye eklenen son isim Koke oldu. 32 yaşındaki İspanyol orta saha bu sezon 4 maça çıkıp 1 gol atarken 12 milyon euro güncel piyasa değerine sahip. Kontratı da sezon sonunda bitiyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN