Galatasaray'da İtalya'dan sonra sıra İngiltere'de! İşte yeni yıldız

Transferin son günlerinde atağa kalkan Galatasaray'da yeni bir bomba daha patlayabilir. Daha önce Gabriel Sara'yı İngiltere'den getiren Cimbom, şu an İtalya'da bulunan ekiple Londra seferi yapacak. Burada orta sahaya takviye için yıldız ismin kulübüyle görüşürülerek sürece nokta konulmak isteniyor. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 10 Eylül 2024, 17:48 Güncelleme Tarihi 11 Eylül 2024, 07:42
Galatasaray’da İtalya’dan sonra sıra İngiltere’de! İşte yeni yıldız

İÇİNDEKİLER

Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha'nın takımdan ayrılması sonrasında Nicola Zalewski'yi renklerine bağlamak üzere olan Galatasaray'da orta saha çalışmaları devam ediyor.

İtalya'da bulunan sarı kırmızılı ekibin kurmayları, sıradaki hedefini İngiltere olarak belirledi. Listedeki isim ise Carney Chukwuemeka.

Carney Chukwuemeka bu sezon süre almadıCarney Chukwuemeka bu sezon süre almadı

CHELSEA'YE TEKLİF

Problemli olarak gördüğü mevkilerden orta sahaya transfer yapmak isteyen teknik heyet ve yönetim, Gabriel Sara'yı kadrosuna katmıştı.

Aslan'ın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi ve orta akanda istenen ritmi yakalayamaması eleştirileri de beraberinde getirmişti.

Cimbom, İngiliz basınından TeamTalk'a göre Carney Chukwuemeka için Londra ekibine teklifini iletti.

Carney Chukwuemeka 1.87 metre boyundaCarney Chukwuemeka 1.87 metre boyunda

DEĞERİ 15 MİLYON EURO

Galatasaray'ın kadrosuna katabilmek adına uğraş verdiği duyurulan Carney Chukwuemeka, Aston Villa alt yapısında yetişti.

Birmingham topraklarında aldığı eğitim sonrasında A takıma yükseldi.

2022 yılının yazında 18 milyon euroya Chelsea'ye transfer olarak profesyonel kariyerinde ilk defa farklı bir kulüpte forma giymeye başladı.

Güncel değeri ise 15 milyon euro.